Uredništvo | 18. 4. 2024, 11:59

Junaki serije Skrito v raju se bodo družili s svojimi oboževalci (poglejte, kje in kdaj)

POP TV

Ljubitelji serije Skrito v raju imajo priložnost, da igralsko zasedbo spoznajo v živo in si s priljubljenimi liki iz serije izmenjajo nekaj besed ter posnamejo kakšen selfi.

Slovenska serija Skrito v raju na POP TV je to pomlad očarala gledalce vseh generacij, glavni igralci pa so postali pravi junaki. Oboževalci bodo zdaj imeli prvič priložnost, da igralsko zasedbo spoznajo v živo in z njimi izmenjajo nekaj besed. V četrtek, 9. maja, ob 17. uri bo namreč na strehi Aleja Sky potekalo posebno srečanje z glavnimi akterji. 

POP TV

Že dolgo ni nobena slovenska serija gledalcev tako navdušila kot Skrito v raju, ki ni le dosegla pričakovanj ustvarjalcev, temveč jih je celo presegla.

"Že med ustvarjanjem serije smo s scenaristi imeli občutek, da bo ta zgodba nekaj posebnega. Seveda pa so režiserji, igralci in ostala ekipa oživeli te like ter serijo naredili zanimivo za različne generacije. Navdušeni smo, da gledalci redno spremljajo serijo in se vsak večer vračajo v idilični kamp Paradiso," je povedal urednik serije Skrito v raju na POP TV Dejan Krupić

Zaradi izjemnega zanimanja za serijo ter glavne igralce bo POP TV, v sodelovanju z ljubljanskim nakupovalnim središčem Aleja, organiziral poseben meet & greet z glavnimi junaki. Gaja Filač, Matej Zemljič, Aleš Valič, Sabina Kogovšek, Vesna Pernarčič, Gaber Trseglav, Melani Mekicar in preostala igralska zasedba bo v četrtek, 9. maja, ob 17. uri na strehi Aleja Sky v sproščenem vzdušju odgovarjala na vprašanja, delila avtograme in naredila kakšen selfie ali dva z najbolj zvestimi gledalci.

Gaja Filač in Melani Mekicar

Gaja Filač in Melani Mekicar

POP TV

Srečanja se veselijo tudi igralci, saj bodo lahko prvič izmenjali nekaj besed s tistimi, ki vsak dan nestrpno pričakujejo nadaljevanje najbolj priljubljene serije te pomladi.

"Zanima me, kaj jih je pri seriji najbolj navdušilo in kateri prizor jim je ostal najbolj v spominu," se sprašuje Matej Zemljič, ki v seriji igra Marka Steinerja in dodaja: "Verjamem, da bo to res en lep dogodek, kjer bom po dolgem času videl tudi vse svoje soigralce."

Zemljič je bil tudi gost Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave z Živo Avžner, kjer je med drugim spregovoril o svoji karieri, projektih in ljubezenskem življenju. Prisluhnite mu lahko TUKAJ.

POP TV

Kar nekaj časa je že namreč minilo, odkar so bili vsi skupaj zbrani v enem prostoru.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave