P. L. | 14. 5. 2024, 14:09

Skrito v raju: Julija šokirana zaradi Bojanove odločitve

Voyo/posnetek zaslona

Bo Bojan Božič medijem razkril, kaj je storil Mark? Bo Juliji verjel, da je njegov sin? Pa je res ali Julija laže? 

V seriji Skrito v raju gledalce čaka le še nekaj delov prve sezone. Vse bolj napeto je tudi med Julijo in Bojanom. Dobila se bosta pri njej, kjer mu bo poskušala dopovedati, da je Mark njegov sin, a ne bo šlo gladko.

"Bojan, Mark je tvoj sin. Najin sin je," mu bo dejala, Bojan pa bo odvrnil: "Pa kakšen mizeren poskus izsiljevanja je to?!" dodal bo, da bo v jeseni minilo 28 let, odkar je odšel iz Slovenije, Mark pa bo dopolnil komaj 25 let.

Bojan ne verjame, da je Mark njegov sin.

Bojan ne verjame, da je Mark njegov sin.

Voyo/posnetek zaslona

A Julija ga bo spomnila, da sta bila skupaj tudi pozneje, ko ni bil več v Sloveniji. "Ja, res je. Tvoj odhod iz Slovenije ne sovpada z Markovim rojstnim dnem, ampak midva sva se potem še kar nekajkrat dobila," ga bo spomnila Julija in dodala, da sta se srečevala tudi v Avstriji, preden je odšel v Ameriko.

Julija bo Bojanu pojasnila tudi, da mu je pisala pisma, a so se vračala neodprta na njen naslov. "Sem pa iskreno vesela, da ne glede na vsa ta leta, si ti prvi človek, ki sem mu povedala, kdo je Markov oče. Zdelo se mi je prav, da oče prvi izve," mu bo dejala. A Bojan ne bo prepričan, da Julija govori resnico. 

"Zelo si me razočarala," ji bo dejal in dodal: "Kakšna prozorna igra!"

Julija se boji za Marka.

Julija se boji za Marka.

Voyo/posnetek zaslona

Juliji bo dejal, da bo resnica o Marku že naslednjega jutra v medijih, če do konca dneva ne dobi podpisane izjave Edvarda.

Bo Bojan, čeprav je Mark njegov sin, načrt izpeljal do konca?