P. L. | 9. 4. 2024, 12:49

Skrito v raju: se bo končno zgodilo to, na kar številni gledalci tako težko čakajo?

Voyo/posnetek zaslona

V seriji Skrito v raju bo prišlo do velikega preobrata, ki pa ga po tihem čaka veliko gledalcev.

Slovenska serija Skrito v raju je med gledalci izredno priljubljena. Ekipa znanih slovenskih in tujih igralcev odlično igra svoje vloge, scenarij pa skrbi za številne zaplete, preplete in dramatična dejanja.

Nina in Lara v kampu.

Nina in Lara v kampu.

Voyo/posnetek zaslona

V glavnih vlogah igrata tudi znana igralca Gaja Filač in Matej Zemljič. Sta Lara in Mark, ki se srečata v kampu Paradiso. Med njima takoj preskoči iskrica, a čeprav priznata, da takšnih čustev še nista doživljala, je zelo zapleteno.

Lara je v kampu, kjer tudi dela, spoznala Dina in se vanj zaljubila. Mark pa je pozneje spoznal lepo Mio, s katero sta brez obveznosti čas preživljala skupaj.

Zgodil se je razplet

Najprej je Lara prekinila z Dinom, nato pa sta se pogovorila še Mark in Mia in ugotovila, da je bolje, če sta le prijatelja. A Lara si je narobe razlagala, da sta Mark in Mia ponovno skupaj. Videla ju bo namreč zvečer pred njegovo prikolico, zjutraj pa bosta skupaj prišla na zajtrk v restavracijo, kjer je delala.

Spoznanje jo je zelo razžalostilo, svoji prijateljici Nini je dejala, da želi takoj oditi iz kampa. Začela je pakirati svoje stvari, Nina pa je ta čas stvari vzela v svoje roke in se pogovorila z Markom.

Lara pakirala, Mark pride do nje.

Lara pakirala, Mark pride do nje.

Voyo/posnetek zaslona

Ta je takoj odhitel do Larinega šotora in jo prosil, naj ostane. "Hočem, da ostaneš, ker te nočem izgubiti," bo v nocojšnjem delu Mark dejal Lari. A spet ne bo tako preprosto. Najprej bosta morala razčistiti določene stvari …

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec