P. L. | 15. 5. 2024, 11:15

Skrito v raju: se bo Mark pogovoril z Laro in ji vse priznal?

Voyo/posnetek zaslona

V seriji Skrito v raju se klobčič vse bolj odvija. Mark je izvedel, da je z vodnim skuterjem povozil Larinega očeta. Kaj bo storil? Se bo pogovoril z Laro?

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju se stvari počasi postavljajo na svoje mesto. Marku Edvard in Nada povesta, da je bil Larin oče tista žrtev, ki jo je pred nekaj leti na Paklenih povozil z vodnim skuterjem. Mark popolnoma šokiran z Edvardom zapusti kamp Paradiso, Lara pa ne ve, kaj se dogaja in zakaj takšna nenadna sprememba. Sklene, da odide za njim v Ljubljano.

Lara želi govoriti z Markom.

Lara želi govoriti z Markom.

Voyo/posnetek zaslona

Edvard, Julija in Nada menijo, da bi bilo za Marka najbolje, da odide na zdravljenje k vrhunskemu terapevtu v tujino, urejajo vse potrebno, da bi čim prej odšel v Chicago.

Medtem pa se na vratih njihove hiše v Ljubljani pojavi Lara, ki želi odgovore. Lara in njena mati še edini ne vesta, da je bil prav Mark tisti, ki je do smrti povozil Janinega moža in Larinega očeta Blaža.

Lara želi govoriti z Markom

Lara bo želela z Markom govoriti, zato bo prišla v njegovo stanovanje. Tam jo bo našla Julija, ki ji bo rekla, naj odide, drugače bo klicala policijo. A Lara se ne bo pustila odgnati. Dejala bo, da bo čakala pred hišo tako dolgo, dokler ne bo videla Marka in se z njim pogovorila.

Na hodnik bo stopil še Edvard in Lara si bo oddahnila, dejala bo, da mora govoriti z Markom. A tudi Edvard ji ne bo ustregel, dejal ji bo, da je Mark že odpotoval.

Lara je zaradi Marka obupana.

Lara je zaradi Marka obupana.

Voyo/posnetek zaslona

Kaj bo storil Mark?

Mark bo videl, da je Edvard podpisal soglasje za novo zdravstveno reformo. Strgal bo list in dejal, da se s tem ne strinja. Edvardu pa bo dejal tudi, da se želi predati policiji, da bo razkril, da je on tisti, ki je povzročil nesrečo in potapljača povozil do smrti. Bo Mark res odšel na policijo ali bo odšel na zdravljenje v tujino?