P. L. | 27. 4. 2024, 10:01

Skrito v raju: Se sprašujete, kdo je oče Marka Steinerja? (ta podrobnost je zdaj razkrita)

Voyo/posnetek zaslona

Se tudi vi sprašujete, kdo je oče Marka Steinerja? Vprašanje, ki si ga zastavlja veliko gledalcev, bo kmalu dobilo odgovor … 

V seriji Skrito v raju igra tudi igralec Matej Zemljič. Ta upodablja lik Marka Steinerja, študenta medicine. Mark je sin Julije Steiner in vnuk Edvarda Steinerja.

Njegova mati Julija je poročena z Davidom, s katerim ima hčerko Elo, Markovo polsestro. O Markovem očetu pa do zdaj ni bilo veliko govora.

Mark in dedek Edvard se odlično razumeta.

Mark in dedek Edvard se odlično razumeta.

Voyo/posnetek zaslona

Na začetku serije je Edvard omenil, da Mark svojega očeta ne pozna, da Julija nikoli ni govorila o tem, kdo je njegov oče in da je o tem niti niso spraševali.

Da ga tudi Mark ne pozna, niti ne ve, kdo je, je razkril Lari, ko ga je vprašala, kaj je z njegovim očetom.
"Jaz pa v bistvu ne vem, kdo je moj oče," ji je povedal Mark in dodal, da njegova mati tega nikoli ni nobenemu povedala. 

Na vprašanje Lare, ali ga ne zanima kdo, kaj v življenju počne, je odgovoril: "V bistvu ne. Vse, kar vem o njem, je, da je tip odšel, še preden sem se jaz rodil."

V nadaljevanju pa ji je Mark pojasnil tudi, da je zanj njegov oče David, čeprav ni njegov biološki oče. Prav tako pa ima veliko podporo in razumevanje pri dedku Edvardu.

Julija Marku ni razkrila, kdo je njegov oče.

Julija Marku ni razkrila, kdo je njegov oče.

Voyo/posnetek zaslona

Je Markov oče eden od likov serije?

Do konca priljubljene serije je še nekaj manj kot 20 delov, mnoge zgodbe bodo kmalu dobile svoj epilog. Med njimi pa bo razkrito tudi to, kdo je Markov oče.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave