P. L. | 23. 5. 2024, 11:54

Skrito v raju: Igralci tudi zasebno nad tem zelo navdušeni

POP TV

Nekateri igralci, ki igrajo v seriji Skrito v raju, so razkrili, da so tudi zasebno nad tem zelo navdušeni ...

Prva sezona priljubljene serije Skrito v raju je zaključena. Požela je veliko gledanost, številni so vsak večer spremljali nove dogodivščine, ki so se odvijale v kampu Paradiso in v Ljubljani.

Igralci so med snemanjem serije veliko časa preživeli ob morju, mnogo kadrov je bilo namreč posnetih v hrvaški Istri, natančneje v Novigradu. Kamp Paradiso, kjer so snemali serijo, je bil zgrajen za namen serije, v njem so posneli tako prvo kot tudi drugo sezono.

Čeprav je prva sezona že zaključena, pa številne gledalce še vedno zelo zanima vse, kar je povezano z igralci. Ti so za portal zadovoljna.si razkrili, kako bodo preživljali poletje in ali bodo kampirali.

Aleš Valič rad kampira.

Aleš Valič rad kampira.

POP TV

Igralec Aleš Valič, ki v seriji igra dr. Edvarda Steinerja, je povedal, da tudi zasebno rad kampira. Ker imata z ženo avtodom, pa še ne ve točno, kam se bosta odpeljala.

Nad kampiranjem pa nista navdušena Mila Peršin, ki je v seriji igrala Saško, in Matino Antunovič, ki je igral Dina. Pravita, da kampiranje ni zanju, Antunovič je dodal, da ima raje zidane stene.

Tudi Maja Zupan, ki je igrala tajnico Petro, še ne ve točno, kam bo poleti odšla. "Zelo imam rada čoln, ker si tam bolj svoboden. Se mi zdi, da takšnega občutka ni nikoli, ko si na trdnih tleh," je pojasnila.

Matino Antunović ni navdušen nad dopustom v kampu.

Matino Antunović ni navdušen nad dopustom v kampu.

POP TV

Tudi igralki Sabini Kogovšek, ki v seriji igra Julijo Steiner, kampiranje ni tuje. Kot je pojasnila, so z družino pogosto kampirali, ko je bila otrok. "Tudi sama sem bila tabornica in se v tem okolju počutim zelo domače," je razkrila.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave