P. L. | 11. 4. 2024, 09:06

Skrito v raju: kaj se v resnici dogaja v zakulisju? (imamo posnetek)

POP TV

Pokukajte v zakulisje ene najbolj priljubljenih serij ta hip - Skrito v raju.

Slovenska serija Skrito v raju je med gledalci zelo priljubljena. Številni težko čakajo nadaljevanja, saj je v seriji polno zagonetk in zapletov.

Zdaj so se gledalci končno razveselili, po ogromno peripetijah je le uspelo Lari in Marku, ki ju igrata Gaja Filač in Matej Zemljič, da sta si priznala ljubezen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POP TV (@poptvprogram)

Gledalcev pa ne zanima le zgodba, ampak veliko več stvari. Pred časom jih je z nekaj odgovori razveselil Zemljič, v Instagram zgodbi je odgovoril na nekaj najpogostejših.

Gledalce najbolj zanima, ali na koncu Mark in Lara postaneta par, vendar na to vprašanje žal ne sme odgovoriti. "Konca ne smem izdati, žal. To je zapisano v moji pogodbi," je pojasnil Zemljič.

Je pa zelo razveselil z drugim odgovorom na vprašanje, ki je pri gledalcih čedalje pogostejše, ali bo serija imela tudi drugo sezono. "Bo, brez skrbi," je potrdil igralec. Razkril je tudi, da je snemanje serije potekalo leto in pol, imeli so kar 240 snemalnih dni. Prva sezona serije ima 75 delov.

Veliko radovednosti je pri gledalcih vzbudil z odgovorom na vprašanje, kateri del mu je bilo najtežje posneti. "Zadnji prizor prve sezone. Zakaj? Boste videli kmalu," je zapisal.

Kaj se dogaja v zakulisju?

Gledalce pa zanima tudi, kako poteka snemanje serije in kaj se dogaja v zakulisju. 

Edvard in Mark uživata v vožnji.

Edvard in Mark uživata v vožnji.

Voyo/posnetek zaslona

V kratkem posnetku, ki so ga objavili na uradnem profilu POP TV, so pokazali nekaj utrinkov izza kamer. Zemljič v posnetku razkrije, da najraje snema skupaj s Filačevo. "V bistvu najraje igram z Gajo, čeprav mi je na neki način najtežje. Imava kar velikokrat tudi napade smeha in ti so pogosti, ko pade koncentracija na snemanju. Začneva se smejati in naju ne ustaviš."

V posnetku nekaj besed spregovori tudi mladi igralec Patrik Novak, ki v seriji igra Kevina Kovača, sina mesarja Frenka in Meri. Na vprašanje, ali ima pred snemanjem kaj treme, je odgovoril: "Neee! Tri kamere, kako bi imel pred tem tremo?"

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave