P. L. | 23. 4. 2024, 10:53

Skrito v raju: je Renato pokazal svoj pravi obraz ali sledi velik preobrat?

Voyo/posnetek zaslona

Renato je bil izgnan iz kampa, njegov prijatelj Frenk je razočarano ugotovil, kakšen je v resnici. Ali se bo Renato obrnil proti Urbanu Pečniku? 

V priljubljeni seriji Skrito v raju so razkrinkali Renata. Ta je prišel v kamp Paradiso z nalogo, da se kamp zapre. Renato je zato ponoči pokvaril kanalizacijo, a ga je pri tem videla Meri.

Naslednjega dne pa je Meri še slišala, kako se je Renato v prikolici z nekom pogovarjal o sabotaži kampa. Povsem prepričana, da je on storilec, se je z njim soočila, a ji je zagrozil, da bo Frenku razkril nekaj podrobnosti iz njene preteklosti, s katerimi bo uničil njen zakon.

Meri je kljub temu vse povedala Frenku, pod prikolico Renata sta našla tudi dokaz, lopati in kramp, s katerim je Renato sabotiral kamp. Hrvoje ga je izgnal.

Frenk in Renato se skregata.

Frenk in Renato se skregata.

Voyo/posnetek zaslona

Preden pa je Renato dokončno zapustil kamp, je po navodilih Urbana Pečnika prisluškoval pogovoru med Markom in Laro. Izvedel je, da je imel Mark pred leti nesrečo, zaradi katere obiskuje terapevtko Nado Bučar.

Renato bo dal Ines še eno možnost

Ko se je Renato vrnil v Ljubljano, je v stanovanju naletel na svojo ženo Ines, s katero nista v najboljših odnosih, saj ga je prevarala. A na njeno presenečenje ji bo dejal, da želi rešiti njun zakon.

Renato bo Ines predlagal, da gresta k terapevtu, ki jima bo pomagal rešiti njun zakon. "Veliko sem premišljeval zadnje čase in zdaj vidim stvari v drugačni luči," bo dejal Ines. Pojasnil ji bo, da ga je to, kar se je zgodilo z njunim zakonom, popolnoma zlomilo, tudi zato se je tako obnašal in sabotiral kamp.

Renato pregovarja Ines ...

Renato pregovarja Ines ...

Voyo/posnetek zaslona

Renato bo Ines predlagal, da rešita svoj zakon s pomočjo terapevta. Ponudil bo, da ga poišče on, Ines pa mu bo dala še eno priložnost.

Se bo Renato spremenil, ali želi Ines in njune težave v zakonu izkoristiti za dosego cilja, ki ga mora izpolniti za Urbana Pečnika? Ali se bo morda zgodil velik preobrat in bo Renato sprevidel, da dela narobe?

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave