P. L. | 17. 5. 2024, 09:38

Skrito v raju: Odjeknil je strel, Renato pobegnil. Kako se bo razpletlo?

Voyo/posnetek zaslona

Med prerivanjem med Renatom in Urbanom je odjeknil strel, ki je šokiral vse. Bo Urban podlegel poškodbi? 

Serija Skrito v raju se počasi bliža koncu. Prva sezona ima 75 delov, pred gledalci sta še dva, ki pa s seboj prinašata razplete.

A zaenkrat se je med Renatom in Urbanom le še bolj zapletlo. Renato je, ko je videl tetovažo na Urbanovem hrbtu, ugotovil, da mu Meri ni lagala in da je res Urban tisti, s katerim ga je njegova žena Ines prevarala.

Renato je jezen na Ines.

Renato je jezen na Ines.

Voyo/posnetek zaslona

V navalu jeze je Ines zaklenil v kopalnico, kjer jo je našla Meri, razmetal stanovanje, nato pa odvihral proti Urbanovi pisarni. V pisarni je poleg Urbana našel tudi Bojana, ki je takoj ocenil, kaj se dogaja in želel nastalo situacijo pomiriti. Renatu je natočil viski, sedel z njim in se poskušal pogovoriti.

"Da se razumeva, jaz nisem tip človeka, ki bi jokal, ker ga je ena baba 'scat' peljala. Meni ne bo noben problem z njo črto potegniti. Ampak to, da nekdo šari po mojem, to pa pomeni, da jaz izpadem budala. Ampak, to pa ne bom nikoli," je Renato dejal Bojanu. Ta se je z njim strinjal.

"Tukaj gre za moj ponos. Če bi jaz takoj vedel, kdo je bil, bi jaz tega vašega človeka nalomil kot vola, ženo bi nagnal in bi bil problem rešen," je pojasnil Renato.

"Ta vaš cucek je od začetka vedel, s čigavo ženo je bil in to je popolnoma drug nivo spoštovanja, celo poniževanja. Jaz sem delal, on se je pa tukaj 'preseraval' kot en veliki direktor," je jezno dejal Renato Bojanu. 

Oglasil se je Urban, ki je dejal: "Ali jaz tukaj prav razumem, da je tukaj problem samo v ceni?"

Urban nezavesten obleži.

Urban nezavesten obleži.

Voyo/posnetek zaslona

"Na tvojem mestu jaz dve leti ne bi odprl ust," mu je jezno zabičal Bojan. Renatu je dejal, da ima njegovo podporo in da mora Urban plačati za vse, kar je storil. Renatu je predlagal, da skupaj najdeta najboljši način za Urbanovo kazen, ki pa ne bi pravno bremenila Renata. Strinjala sta se, v tistem pa je Urban tajnici naročil, naj pokliče policijo. 

Renato je skočil s pištolo k Urbanu, med prerivanjem pa je odjeknil strel. Urban je nezavesten obležal, Renato pa je pobegnil ...

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec