P. L. | 12. 2. 2024, 09:14

Skrito v raju: 'Frank' zasebno doživel hudo tragedijo

POP TV

Igralec Gaber Kristjan Trseglav, ki v seriji Skrito v raju igra vlogo Franka Kovača, je zasebno doživel zelo hudo izgubo ...

V zelo priljubljeni seriji Skrito v raju igra tudi znani slovenski igralec Gaber Kristjan Trseglav, ki igra lik Franka Kovača, dobrodušnega mesarja. Njegova žena Meri Kovač, ki jo igra Vesna Pernarčič, ima v družini glavno besedo.

Frank igra v seriji zavednega Slovenca, ki rad dobro je in ima rad narodno zabavno glasbo. Frank je preprost možakar, topel in šaljiv, z eno majhno napako. Kljub temu, da s priljubljeno ljubljansko butično mesarijo dobro služi, je še zmeraj izredno škrt. Vsako leto podira lastne rekorde v tem, kako malo zapravi za počitnice.

Skrito v raju

Skrito v raju

POP TV

Štirikrat je postal očka

Igralec o svojem zasebnem življenju nerad govori javno, je pa pred časom za revijo Lady spregovoril o tem, da je štirikrat postal očka. A za njegovo zgodbo se skriva velika tragedija.

Z ženo Natašo sta kar dvakrat doživela tragedijo, umrli sta jima dve hčerki. "Dve hčerki sta z nami, dve pa sta žal pokojni, ena je umrla v osmem mesecu nosečnosti, druga stara skoraj pol leta, zdaj bi bili stari 10 in 13 let. Z ženo sva si vedno želela dva otroka. Zdaj imava štiri hčerke," je za omenjeno revijo povedal Trseglav.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gaber_k_trseglav (@gaber_k_trseglav)

V seriji ni zaigral prvič

Znani gledališki igralec ima za seboj bogato televizijsko in radijsko kariero. Igral je v filmih Kandidatka in šofer in Božična večerja, ljubitelji slovenskih serij pa so ga lahko gledali tudi v serijah, kot so Rumeno, rumeno, S soncem v očeh, Česnovi, Usodno vino, Več po oglasih, Ekipa Bled, Jezero ...

Novo na Metroplay: Ana Klašnja o vzgoji sina, svoji čustveni strani in (ne)blišču baleta