P. L. | 15. 4. 2024, 14:51

Skrito v raju: dramatični dogodek pognal strah v kosti Lari in Marku

Voyo/posnetek zaslona

V nadaljevanju serije Skrito v raju se bo zgodil dramatični trenutek, ob katerem bo gledalcem zaledenela kri.

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju so gledalci končno dočakali, da sta si Lara in Mark, igrata ju Gaja Filač in Matej Zemljič, izkazala ljubezen. 

V novi epizodi, ki prihaja na POP TV, pa se bo zgodila huda nesreča, ki bo gledalcem vzela sapo. Mark bo s pomočjo Larine prijateljice Nine (igra jo Melani Mekicar, op. a.) organiziral romantični izlet s kanujem. Zanj bo to velik izziv, saj je znano, da se zaradi hude nesreče, ki se mu je pripetila v preteklosti, zelo boji globoke vode.

Lara in Mark pred dramatičnim dogodkom ...

Lara in Mark pred dramatičnim dogodkom ...

Voyo/posnetek zaslona

A za ljubezen bo Mark pripravljen narediti vse, potrudil se bo, da bo premagal svoj strah in Laro s kanujem odpeljal do skrivnega zaliva. Tam pa ju bo, nič hudega sluteč, čakala grozljiva izkušnja.

Od daleč bosta na kanuju najprej opazovala predrznega voznika vodnega skuterja. Ta se jima bo nevarno približal, nato pa se bo zgodilo najhujše ... Voznik vodnega skuterja se bo zaletel naravnost v njiju.

Huda nesreča bo povzročila, da bo eden izmed jiju v nezavesti ...

Huda nesreča bo povzročila, da bo eden izmed jiju v nezavesti ...

Voyo/posnetek zaslona

Zadnji prizor v novi epizodi bo pokazal samo še prevrnjen kanu, o Lari in Marku pa ne bo ne duha ne sluha. Ali se jima bo pripetila huda nesreča, ali bo kdo izmed njiju poškodovan, gledalci ne bodo izvedeli vse do naslednje epizode, ki bo na sporedu dan pozneje.

Le kako se bo razpletla nesreča na vodi? Ne zamudite razburljivega dogajanja v priljubljeni seriji Skrito v raju.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec