P. L. | 24. 2. 2024, 11:06

To je dokaz, da je serija Skrito v raju presegla vsa pričakovanja

POP TV

Ste tudi vi med tistimi, ki komaj čakate novo nadaljevanje serije Skrito v raju? 

Nova slovenska serija Skrito v raju je takoj postala zelo priljubljena med številnimi gledalci. Ti komaj čakajo na naslednjo epizodo, saj jih zanima, kako se bo odvijala zgodba med glavnima junakoma Laro in Markom.

Da je serija zares zelo priljubljena, dokazuje tudi uvodna pesem z istim imenom Skrito v raju, ki jo poje priljubljeni glasbenik Luka Basi. Pesem se je namreč uvrstila na iTUNES TOP 100, ki je hit lestvica, priljubljena med mladimi. Kar pomeni, da je zelo pogosto predvajana.

"Nekaj časa sem se bal, da moje skladbe v slovenščini ne bodo imele take čarovnije, a sem potiho vedel, da bo prišel čas, ko me bo nekaj brcnilo v rit in bom naredil tudi ta korak. Rad presenečam, je pa težko stopiti iz cone udobja. Hiti, ki sem jih posnel, so postali stalnica zabav, na obeh straneh meje," je Basi povedal ob izidu pesmi.

"Ostajam zvest svoji zgodbi in vztrajam na tej poti, a se ustvarjanje tudi v našem lepem jeziku zdi (vsaj v mojem primeru) nekaj novega, svežega in nekaj, na kar so me že daljši čas nagovarjali tako oboževalci, kot mediji in kolegi," je dejal glasbenik.

Gaja Filač in Matej Zemljič

Gaja Filač in Matej Zemljič

POP TV

V glavni vlogi Gaja Filač in Matej Zemljič

Glavni vlogi v seriji Skrito v raju imata znana slovenska igralca Gaja Filač in Matej Zemljič, ki igrata Laro in Marka. Igralca pa se tudi zasebno zelo dobro razumeta in sta prijatelja. V seriji vlogo zaljubljenega para igrata že tretjič. Kot sta priznala, je med njima neke vrste kemija, kar začutijo tudi gledalci.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec