P. L. | 19. 3. 2024, 14:21

Skrito v raju: se vam zdi tajnica Petra znana? Videli ste jo že

Voyo/posnetek zaslona

Se tudi vam zdi, da ste tajnico Petro, ki igra v seriji Skrito v raju, že nekje videli? Niste se zmotili ...

V seriji Skrito v raju je tudi tajnica Petra, ki je zaposlena v kliniki Steiner. Je tajnica Julije Steiner, ki jo igra Sabina Kogovšek, in tudi priča marsikateremu njenemu jeznemu izpadu. In če se vam tajnica zdi od nekje znana, se niste zmotili. 

Tajnica Petra

Tajnica Petra

Voyo/posnetek zaslona

Gre za Majo Zupan, ki je leta 2017 osvojila naziv miss Slovenije. Danes 25-letna Zupanova je poleg igralstva in manekenstva znana tudi kot povezovalka prireditev. Ni pa zaigrala le v seriji Skrito v raju, vlogo je dobila tudi v filmu Gepack, tam igra vlogo Chiele.

V svet šovbiznisa se je podala pri 17 letih, najprej se je preizkusila v manekenstvu, kasneje pa jo je začelo zanimati igranje.

"Sčasoma sem se tako vedno bolj zanimala za igro in se udeleževala avdicij. Dobila sem vlogo v filmu, odpirati pa so se mi začele tudi druge priložnosti," je povedala za njena.si.

"Udeležila sem se tudi igralske akademije, kjer sem odnesla veliko znanja in tudi dober vpogled v to, kje še imam prostor za izboljšave. Kmalu so me poklicali in mi ponudili vlogo Petre," je dodala.

Vtisi o seriji Skrito v raju

"Ker Petra dela na Steinerjevi kliniki, so snemanja potekala samo v studiu v Ljubljani in žal nisem imela možnosti med snemanjem uživati na soncu, ob morju," je povedala Zupanova in dodala, da so si vedno uspeli pričarati prijetno vzdušje tudi na snemanju v Ljubljani. 

Maja Zupan

Maja Zupan

Voyo/posnetek zaslona

"Serijo smo sicer snemali ravno v obdobju, ko smo snemali tudi film, poleg tega pa sem obiskovala še fakulteto in hodila v službo v marketinško agencijo. Bilo je torej zelo pestro in moj največji strah v tistem času je bil, da zbolim. Pa tudi to smo preživeli - spomnim se, ko sem na enem izmed celodnevnih snemanj dokončno zbolela in obležala z vročino," je razkrila.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave