P. L. | 14. 2. 2023, 07:30

Tina (Poroka na prvi pogled) brez ličil pokazala svoj obraz: "Vsa Slovenija bo zdaj to gledala …"

Tina bo pred Blažem odstranila ličila.

Planet TV/posnetek zaslona

V Poroki na prvi pogled bo 22-letna nevesta odstranila ličila in vsej Sloveniji pokazala svoj obraz, ki je prekrit z ognjenim znamenjem. "Težko je bilo to sprejeti," bo priznala. Kakšen bo ženinov odziv?

V novem delu eksperimenta Poroka na prvi pogled bomo spremljali poroko med 22-letno Tino in 29-letnim Blažem. Ta bo na poročnem slavju spoznal tudi starša svoje nove žene, z materjo bo spregovoril nekaj besed in med drugim mu bo zaupala, da ima Tina na obrazu ognjeno znamenje.

Ko se bosta mladoporočenca po slavju umaknila v hotel, ji bo ob kozarčku penine povedal: "Sem govoril tudi s tvojo mami in upam, da sem ji bil všeč. Imam pa eno vprašanje. Tisti hrup in to, pa ne vem, če sem točno slišal … Da imaš neko znamenje in da si imela hudo izkušnjo."

Planet TV/posnetek zaslona

"Ognjeno znamenje," bo prikimala Tina in odšla po čistilne robčke, s katerimi si bo odstranila ličila. Na obrazu se bo pokazala rdečica, značilna za ognjeno znamenje.

"V bistvu mi ni bilo tako težko pred njim, kot pa, da bo zdaj celotna Slovenija to gledala," je priznala produkciji in dodala: "Ljudje so se različno odzvali na znamenje, ampak, jaz nimam s tem težav, to lahko vsakemu povem, pokažem. Vem, da ima vsak svoje mnenje, tega sem se bolj bala, no …"

Pokazala je, da ima ognjeno znamenje čez polovico obraza, Blaž pa takšnega znamenja ni poznal, najprej je mislil, da je to opeklina, a mu je razložila, da se je z njim rodila in da to pomeni, da so žilice bolj na površju.

Na vprašanje, ali ji je bilo težko to sprejeti, je odgovorila: "Zelo težko, velikokrat se vprašaš, zakaj ti. Ampak, ja, spoznaš, da pač moraš biti ti. Ker če ne bi bil ti, ne bi bil to, kar si danes."

Planet TV/posnetek zaslona

"Na koncu te to naredi najbolj posebno," je dodal Blaž in se ji zahvalil, da je to delila z njim.

Bo Tinino ognjeno znamenje spremenilo Blažev pogled na njo?

"Po tem, kar mi je danes Tina pokazala, vidim, da je dober in pogumen človek. In si jo želim samo še bolje spoznati," bo produkciji zaupal Blaž.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.