L. P. | 25. 11. 2022, 11:43

Vinjena Aneta (Kmetija) se je poljubljala z Manjo in moškim segala za hlače. Kaj se je v resnici zgodilo? (mi poznamo resnico)

Voyo/posnetek zaslona

Preveč popitega alkohola je botrovalo temu, da so Aneti popolnoma popustile zavore. Toda, zakaj je popila toliko? Resnica vas bo zelo presenetila … 

Že v včerajšnji oddaji šova Kmetija smo lahko videli, kako so se tekmovalci razveselili Nadine nagrade, takoj so posegli po alkoholu in nazdravili. Popivanje je za nekatere trajalo pozno v noč, posledice so bile kmalu vidne. Zavore so popustile Aneti, ta se je popolnoma sprostila.

A če boste pozorno spremljali posnetke, boste zasledili, kako Jan opozarja Toma glede Anete: "Alo, ne se mi mešat v štrene!"

To se je zgodilo v kadru, kjer se skupaj pogovarjajo Aneta, Tom in Jan o tem, kje bo kdo spal. Naslednji kader prikaže Aneto in Jana, ta mu seže z roko v hlače, Jan zakriči, da ga boli, jo prime za roko ter podrgne po svojih hlačah z besedami: "Tole pa ne boli!"

Danijela je bila ves čas prisotna in je videla vse.

Danijela je bila ves čas prisotna in je videla vse.

Voyo/posnetek zaslona

Kaj se je dogajalo v resnici?

"Nisem vajena alkohola, ne pijem ga," je za Metropolitan pojasnila Aneta, dodala, da je bil za njo čustveno zelo težek dan in ker ni jedla, se jo je zelo hitro prijelo. Priznala nam je, da se vsega o tistem večeru niti ne spomni. A Aneta je šele kasneje izvedela, kaj se je v resnici dogajalo.

"Ivan in Jan sta mi na skrivaj v rdeče vino mešala žganje in tekilo. To sem izvedela šele kasneje, povedala mi je Danijela," nam je razkrila. In če boste pozorno spremljali dogajanje, boste opazili, da je bila Danijela resnično ves čas zraven in je videla vse.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.