P. L. | 23. 9. 2022, 10:00

Zakaj je Andrea med prepirom z Janom držala nož v rokah? Poznamo resnico in ni takšna, kot si mislite

Voyo/posnetek zaslona
Zakaj je Andrea med prepirom z Janom držala nož v rokah? Poznamo resnico in ni takšna, kot si mislite (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Med Janom in Andreo je počilo. Tekmovalka je v rokah držala nož, Jan je priznal, da ga je strah. A kamere te podrobnosti niso ujele … 

V zadnji oddaji smo lahko videli hud prepir med Janom in Andreo. Glava družine je njemu očitala, da ne dela, da spi in da je razvajen. Jan tega ni želel poslušati, Andreo je žalil. Dejstvo pa je, da je v roki imela nož. In prav ta je postal kamen spotike.

Jana je bilo strah

Kot smo lahko videli, je Andrei med prepirom večkrat dejal, naj nož odloži, a ga ni hotela. "Kaj me boš ubila s tem nožem?" jo je vprašal, Andrea je to seveda zanikala.

Voyo/posnetek zaslona

Kasneje je produkciji dejal, da ga je strah. "Ni šans, da spim z njo pod isto streho!"

Ker se je bal za svoje življenje, je sklenil, da bo noč prespal pod milim nebom. Naslednjega jutra je priznal, da mu je bilo povsem udobno, da pa je bil tudi brez skrbi, kaj bi mu lahko ponoči naredila Andrea.

Je imela tekmovalka nož v roki zaradi prepira?

Kot smo izvedeli, to sploh ni bilo tako in če ste pozorno spremljali začetek prepira, ste lahko videli, da je Andrea z nožem stala poleg hleva, kjer imajo bale sena. Da je imela v rokah nož, je bilo zgolj naključje, v tistem trenutku je namreč rezala vrv pri bali sena, ker je krmila kravi.

Voyo/posnetek zaslona

Kaj se je dogajalo zadnja dva tedna?

O tem je spregovoril Aljaž, ki je kot družinski član druge družine lahko govoril povsem objektivno.

"Cela dva tedna jim je čistila, prala, zlagala oblačila na posteljo vsakemu posebej, v bistvu jim je preveč dala. Zdaj, ko pa tega več ne počne, je pa zadnji dr**," je razkril Aljaž in dodal: "To glede Andree se mi zdi vse prenapihnjeno, da je z nožem okrog opletala in grozila, se mi zdi nesmiselno. Kolikor vem, je ona psihologinja in ima preveč 'poštimano' v glavi!. Kar se pa tiče drugih, na primer Jan, on se meni ne zdi niti pol ženske, kaj šele pol moškega!"

Voyo/posnetek zaslona

Kakšna je resnica?

Resnico seveda pozna produkcija šova, zato smo se obrnili na POP TV in jih vprašali o dogodku. Je bil katerikoli tekmovalec ogrožen?

"Produkcija ves čas opazuje dogajanje na Kmetiji in oceni, kdaj je treba posredovati. V omenjenem primeru so, kot večina tekmovalcev, videli, da ni grožnje," so pojasnili za Metropolitan.

Zanimalo nas je še, ali so kdaj v preteklih sezonah morali posredovati zaradi fizičnega nasilja.

"Na Kmetiji se v vseh letih še nikoli ni zgodilo, da bi produkcija morala posredovati, saj nikoli ni prišlo do resnejše situacije. Tekmovalcem je pred vstopom v šov razloženo, da je nasilje prepovedano, izberemo pa tudi takšne tekmovalce, ki so dovolj psihično stabilni, da se tega zavedajo," so nam pojasnili.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.