P. L. | 16. 2. 2023, 10:30

Zakaj je Tina (Poroka na prvi pogled) Blažu šele po poroki pokazala ognjeno znamenje?

Planet TV

Šele, ko sta v šovu Poroka na prvi pogled dahnila usodni da, je Tina Blažu pokazala, kako je videti njen obraz brez ličil. Zakaj šele takrat? Kako je to vplivalo na Blaža? 

V tretjem delu šova Poroka na prvi pogled smo si lahko ogledali poroko med 22-letno Tino in 29-letnim Blažem.

Simpatična nevesta pa je ves čas poroke pod ličili skrivala svojo skrivnost. Tina ima namreč čez polovico obraza veliko ognjeno znamenje, s katerim se sooča od rojstva dalje.

Blaž na poroki za to hibo ni vedel, nevesto je namreč spoznal šele na dan poroke, mu je pa na poročnem slavju to omenila njena mama, ki mu je dejala, da je Tina zaradi tega doživela marsikaj.

Ko sta mladoporočenca prišla v hotel, je sklenil, da jo o tem povpraša in Tina mu je brez zadržkov vse pojasnila.
"Ni bilo zelo hudo, ker se naučiš vse to preživeti," mu je povedala, nato pa si s čistilnimi robčki začela odstranjevati ličila. Je pa priznala, da ni bilo težko odstraniti ličila pred Blažem, bolj jo je skrbelo dejstvo, da bo njeno ognjeno znamenje videla vsa Slovenija.

Planet TV/posnetek zaslona

"Ljudje so se različno odzvali na to, ampak meni to ne predstavlja nobenega problema. Jaz to lahko pokažem vsakemu. Vem pa, da ima vsak neko svoje mnenje, česar se najbolj bojim," je na samem razkrila produkciji.

Kaj je ognjeno znamenje?

Blažev pogled na Tinin obraz je razkrival, da se z nastalo situacijo srečuje prvič, zanimalo ga je, kaj pomeni ognjeno znamenje, zmotno je bil prepričan, da je nastalo zaradi opekline ali katerekoli druge nesreče.

Tina mu je pojasnila, da se je z znamenjem rodila, zanj pa so "krive" krvne žilice, ki so tik pod plastjo kože. 
"Velikokrat sem se vprašala, zakaj jaz. Ampak očitno je moralo tako biti, ker sicer jaz ne bi bila to, kar sem danes," mu je priznala Tina, Blaž pa se je s tem strinjal: "Na koncu je to tisto, kar te naredi posebno."

Planet TV/posnetek zaslona

Blaž se je že takoj na začetku njunega skupnega potovanja izkazal za zelo odprtega, produkciji je namreč razkril: "Po tem, kar mi je Tina danes pokazala, vidim, da je dober in pogumen človek. Želim si jo samo še bolje spoznati!"

Kako se bo njuna zgodba nadaljevala, pa bomo videli v naslednjem tednu.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.