N. V. | 2. 2. 2023, 14:07

Znana televizijska igralka bo kmalu zibala: za veselo pričakovanje je kriv možev prijatelj

ATA Images/Facebook/fotomontaža

Pokazala je svoj nosečniški trebušček, njen novi fant in najboljši prijatelj njenega nekdanjega moža pa se od nje ni ločil niti za sekundo.

Srbska igralka Anđelka Prpić, ki je zaradi komične serije Andrija in Anđelka izjemno priljubljena tudi pri nas, se je pred več kot letom ločila od Darija Prpića, s katerim je bila poročena devet let.

Šušljalo se je, da naj bi srečo v ljubezni spet našla, in to z dobrim prijateljem svojega nekdanjega moža. Zdaj je potrdila, da govorice držijo.

Noseča s prijateljem svojega nekdanjega moža

Prpićevo so fotografi ujeli v družbi novega partnerja Marka Žugića na prireditvi v Beogradu, kjer sta si dobro razpoložena na očeh javnosti izmenjevala ljubeče dotike in poglede.

Igralka je na dogodek prišla v črni oprijeti obleki, ki je razkrila, da je noseča. Srbski mediji pa so nedavno poročali, da bo parček kmalu stopil pred oltar.

"Ko je izvedela, da je noseča, sta se z Markom dogovorila, da se bosta poročila v bližnji prihodnosti, in to na skrivaj, preden ju zasenčijo naslovi v medijih, skeči in šale na njun račun na družbenih omrežjih. Poleg tega njenega partnerja zelo moti njen priimek Prpić, zato sta se dogovorila, da na poroki prevzame njegov priimek. Na ta dan se skrbno pripravljata in vse podrobnosti skrivata, da mediji ne bi poročali o tem dogodku,'' je za Blic povedal neimenovani vir.

Spomnimo ...

Če se Prpićeve ne spomnite, pa se boste gotovo spomnili tega videoposnetka, na katerem se komika trudita govoriti slovensko.