J. Z. | 14. 9. 2022, 07:00

Urška Klakočar Zupančič nam je zaupala, koliko tatujev ima: "In ne, niste še videli vseh ..."

Danijel Čančarević/Bobo/posnetek zaslona/fotomontaža

Predsednica državnega zbora je v zadnjih mesecih dvigala veliko prahu, ko so njena poletna oblačila razkrivala tetovaže. V iskrenem pogovoru nam je zaupala, kakšen pomen imajo zanjo in kdaj je dobila prvo. 

Urška Klakočar Zupančič je ob prevzemu vodenja državnega zbora razburkala zaspano politično sceno. Ne le s svojimi potezami, tudi z modnimi izbirami. Veliko pozornosti pa so prejele tudi tetovaže, ki jih ne skriva pod oblačili. Videli smo tetovažo na rami, pa tisto na gležnju in eno na zatilju. 

V pogovoru ob kavi, v katerem smo spregovorili tudi o njeni vzgoji otrok in življenju, nam je zaupala, da se s tem, kaj si drugi mislijo o njenih tatujih, ne obremenjuje, saj so ti "zelo miroljubni in prinašajo lepa sporočila". Tudi zato se je odločila, da jih ne bo skrivala, niti v državnem zboru, ko opravlja protokolarne obveznosti.

"S pokrivanjem tatujev bi se strinjala v primeru, da bi bili žaljivi," je dejala. Zanimivo pa se ji zdi, da se sama s tem pravzaprav ni veliko ukvarjala in jih je ob naslednji priložnosti znova pokazala. Pri tem pa je opazila nekaj zanimivega. Prvič, ko je v prostorih parlamenta pokazala tatuje, so se z njimi ukvarjali skoraj vsi. Ko je to ponovila, se to nikomur ni zdelo nič več posebnega.

24ur/posnetek zaslona

Zaupala nam je tudi, koliko tatujev ima. "En, dva tri, štiri ... pet. Pet jih imam. In ne, niste še videli vseh," je rekla v smehu. Na vprašanje, ali načrtuje novega, je Urška Klakočar Zupančič, ki si je prvo tetovažo naredila pri 40 letih, odgovorila, da nikoli ne reci nikoli.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.