P.M. | 10. 11. 2022, 16:07

V javnost pricurljale še neznane podrobnosti o odnosu med Diano in kraljico Elizabeto II.

Profimedia

Oseba, ki je bila pokojni princesi zelo blizu, je z informacijo mnoge zelo presenetila.

Nekdanji dvorni butler Paul Burrell in pozneje osebni pomočnik pokojne princese Diane je v 90. letih prejšnjega stoletja poznal malodane vse skrivnosti, ki so se odvijale izza dvornih zidov. Še posebej pa Dianine. V času, ko je delal zanjo, je veljal za njenega najboljšega prijatelja. Kot je sam dejal, je bil dolgo časa njena edina opora.

Po njeni smrti je razkril marsikatero intimnost iz njenega življenja in s tem požel veliko slabe volje in jeze nekaterih članov kraljeve družine. Na svojem Instagramu je zdaj spregovoril o novi sezoni uspešnice "The Crown" (Krona) in gledalce opozoril, na kaj morajo biti še posebej pozorni.

Profimedia

"Diana je oboževala monarhijo"

"Najnovejša sezona serije "The Crown" morda ne prikazuje natančno situacij iz življenja na kraljevem dvoru," je zapisal Paul. 

"Na primer, princesa Diana je bila velika oboževalka kraljice Elizabete II. in monarhije, to je zelo podpirala. V enem od njenih sporočil, ki mi jih je napisala, je izrazila željo, da bi monarhija obstala in ​​da bi sama bila kraljičina opora." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Burrell RVM (@officialpaulburrell)

"Tisti, ki ste bili priča zgodovini, boste vedeli, da se različica dogodkov v oddaji lahko razlikuje od resničnosti," je opozoril nekdanji butler.

O pokojni princesi je Paul napisal dve knjigi, ki sta se seveda obe izvrstno prodajali, še vedno pa ga kot gosta vabijo v številne televizijske in radijske oddaje, v katerih je tema pogovorov Lady Di. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.