Ž.A. | 1. 2. 2022, 17:00

(VIDEO) Princ William glede novega naraščaja svoji ženi Kate šaljivo pripomnil tole

Profimedia

Ni skrivnost, da Kate Middleton obožuje otroke. Kate in princ William imata tri otroke - osemletnega princa Georgea, šestletno princeso Charlotte in tri leta princa Louisa. Par se je pred kratkim odpravil v bolnišnico Clitheroe Community Hospital in spoznal novopečena starša Barrie ter njuno novorojeno hčer Anastazijo. Kate je ob srečanju postala precej čustvena, William pa je imel šaljive pripombe.

Princ William je nastopil precej šaljivo

Na obisku v bolnišnici se je Kate raznežila in pestovala novorojenčico Anastazijo.

Ko jo je prijela v naročje, je po sobi odmevalo: "Awwwwww". V tistem trenutku se je William obrnil proti množici in šaljivo rekel: "Ne dajajte moji ženi kakšnih idej!"

Profimedia

Množica se je seveda zasmejala in Kate je previdno novorojenko dala staršem v naročje.

William se je zopet pošalil: "Ne jemlji je s seboj!"

Princ William je vsekakor pokazal svojo šaljivo stran in uspel množico sprostiti in nasmejati. Videoposnetek si lahko ogledate spodaj:

Kaj v resnici stoji za temi besedami?

Že leta 2020 je vojvodinja namignila, da si William ne želi več otrok, medtem ko se je srečala z oboževalci pred Khidmat Center v Bradfordu v Yorkshiru. Takrat je rekla: "Mislim, da si William ne želi več otrok."

Priporočamo tudi: Pregled Instagrama: Goran Dragić razdražil splet, ker bo postal NFT, Natalija slavi rdečega ferrarija, Igor Mikič pa razloži, kaj je sreča

V dokumentarnem filmu Ko sta Ant in Dec spoznala princa iz leta 2015 je princ William spregovoril o očetovstvu in dejal, da so ga otroci naredili "veliko bolj čustvenega, kot sem bil včasih".

"Nikoli nisem bil preveč zaskrbljen ali zaskrbljen zaradi stvari," je dejal v dokumentarnem filmu. "Ampak zdaj se me dotaknejo že najmanjše malenkosti. Prizadenejo te stvari, ki se dogajajo po vsem svetu," je dejal.

"Samo zato, ker se zavedaš, kako dragoceno je življenje in vse postaviš v to perspektivo. Ideja, da ne bi bila zraven, da bi videla svoje otroke odraščati je grozna," je še dodal.

Preberite tudi: (FOTO) Poglejte si, kako spretno je Rihanna SKRIVALA rastoči TREBUŠČEK

Vir: independent.co.uk

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.