24. 11. 2022, 10:03 | Vir: Govori.se

63-letnica spala z več kot 3 tisoč ljudmi: "Po operaciji kolena sem morala malce upočasniti"

Fotografija je simbolična.

Pinterest

Preberite izpoved te navihane babice: čeprav je skoraj neverjetna, je resnična. "Seks je moja strast," pravi in poudarja, da to razume tudi njen mož.

Navihana gospa prihaja iz Velike Britanije, svojo zgodbo pa je razkrila že pred nekaj leti, ko je bila stara 63 let. Pravi, da je spala z več kot tri tisoč ljudmi.

"Seks je moja strast. To je najzabavnejši in najprijetnejši način za preživljanje časa. Nekatere ženske obožujejo jogo, nekatere tenis, jaz pa imam rada telesne užitke," pravi Marie Calvert.

Mož je pri tem ne omejuje

Poročena je že dolgo časa – s soprogom Barryjem sta se spoznala v zgodnji mladosti, ko sta oba štela šele rosnih 15 let. Poročila sta se, ko sta imela 19 let.

Seks ločujeta od ljubezni, pravita. "Ni naravno imeti enega spolnega partnerja 60 let. Življenje je eksperimentiranje, to pa je tisto, kar počneva. Barry gre z drugimi ženskami, jaz pa z moškimi. Nisem ljubosumna, saj vem, da me ljubi. Do 28. leta sem bila samo z njim, imela sva fantastičen seks. Nekega dne pa je domov prišel s svingerskim časopisom, ki ga je kupil od kolega. Pošalil se je in rekel, da bi to morala poskusiti tudi midva. Rekla sem mu, naj ne nori. O tem se nekaj let več nisva pogovarjala," je razkrila za Daily Mail.

Priznala pa je, da se ji je časopis nenehno motovilil po glavi. Predstavljala si je, kako razburljivo in zabavno mora biti vse skupaj, zato je čez nekaj let sklenila, da bi vseeno morala poskusiti.

Prva svingerska izkušnja

Prvi par sta spoznala prav prek časopisa. Šlo je za univerzitetnega profesorja in njegovo ženo. "Bil je petek, peljala sva se k njuni hiši. Barry je ustavil avto in vprašal: 'Sva prepričana?' Bila sva noro živčna, hkrati pa tudi zelo razburjena. Rekla sem mu, da bova enkrat poskusila, nato pa videla. Vse je šlo več kot dobro," je prvo izkušnjo opisala gospa.

Ko sta vstopila v hišo, je takoj začela zapeljevati profesorja, ki se je imenoval John. Bil je sofisticiran, postaven moški, s katerim je takoj začutila kemijo. Ta je sčasoma samo še naraščala. Poljubljala sta se v dnevni sobi, njen mož pa je medtem začel akcijo s profesorjevo ženo.

"Barry je odšel z njegovo ženo in me pogledal. Bil je nasmejan. Vedela sem, da bo vse v redu, a v tistem trenutku se je najino življenje spremenilo. Postala sva predana svingerja. Vikende sva preživljala tako, da sva se srečevala z različnimi pari. Postalo je razburljivo. V službi sem razmišljala o tem, kaj sem počela čez vikend in čutila sem, da kar vzdrhtim. Nekateri pari, kot sta John in njegova žena, so postali najini dobri prijatelji. V dobrih odnosih smo ostali tudi takrat, ko smo opustili seksualne prakse. Nekatere pare pa sva videla samo enkrat," je dejala. 

Hkrati jih je obdelala kar 14

Potem pa se je spomnila "veličastnih 14". To se je zgodilo na svingerski zabavi v Manchestru. "Spomnim se samo tega, da sem bila noro pohotna. Naslednji dan sem čutila bolečino, a tako prijetno, kot da bi telovadila na fitnesu," pravi Marie.

Fotografija je simbolična.

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Ob tovrstnih spolnih igrah se zaveda vseh nevarnosti, a sta s soprogom previdna. "Paziva na varnost, nikoli nisem začutila, da bi bila v nevarnosti. Barry je običajno v isti sobi ali nedaleč stran. Lani sem imela samo tri ljubimce, ker sem bila na operaciji kolena, a moj spolni nagon je še vedno isti. Zdaj sem samo še bolj sproščena," pravi nagajiva babica dveh vnukov.

Odprla svingerski klub

Leta 1997 sta z Barryjem sklenila, da bosta odprla svingerski klub: "Imela sva veliko dela s tem, a sva hotela delati nekaj, kar nama predstavlja strast. Klub danes dobro deluje. Med delovnim časom se nikoli ne lotiva akcije, to je najino delo in profesionalca sva. A ko je službe konec ..."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.