N. V. | 14. 9. 2022, 16:56

Je Meghan Markle na žalostnem dogodku po smrti kraljice nosila mikrofon?

Profimedia/fotomontaža

Ko se je množica pred gradom Windsor poklonila preminuli kraljici, so bile kamere uprte v člane kraljeve družine. Oboževalci so na ženi princa Harryja opazili detajl, zaradi katerega jo obtožujejo, da je na skrivaj snemala pogovor.

Teorija, da je 41-letna Meghan Markle pod obleko nosila 'snemalno napravo', je sprožila razpravo na Twitterju. Vojvodinja sussekška in 37-letni princ Harry sta se pridružila princu in princesi Walesa na gradu Windsor, da bi pozdravila žalujoče, ki so se 10. septembra poklonili kraljici.

Profimedia

Je vse skupaj posnela?

Pravokotna guba, ki je bila vidna v pasu črne obleke Marklove, je številne spodbudila k ugibanju, ali je nosila mikrofon.

"Obris na pasu zagotovo izgleda kot mikrofon," so komentirali na Twitterju, drugi pa so se spraševali, ali je trenutek posnela za svoj prihajajoči dokumentarec na Netflixu.

Nekateri so oporekali "norim" trditvam in namigovali, da je morda šlo za medicinski pripomoček. Drugi so rekli, da bi lahko šlo za pas pod obleko ali preprosto, da se je obleka zmečkala v tem določenem položaju.

Topel odziv množice

Marklova je bila na splošno deležna toplega odziva množice. Pozdravila je vrsto oboževalcev pred gradom Windsor, se rokovala in klepetala z množico ljudi, ki so čakali v vrsti, da bi opazili kraljevo družino.

Profimedia

To je bilo prvič, da sta bila Harry in Marklova videna v javnosti s princem Williamom in Kate po marcu 2020, kar očitno pomeni izboljšanje odnosov med bratoma in njunima ženama.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.