Š. T. | 25. 1. 2023, 16:21

Jezni gost z avtom zapeljal v hotelsko avlo in povzročil ogromno škode (VIDEO)

Youtube/posnetek zaslona/CNA

V enem od kitajskih hotelov v središču Šanghaja se je zgodil nenavaden incident. 

Glede na navedbe azijske postaje CNA se je 28-letnik s hotelskim osebjem prerekal zaradi ukradenega prenosnega računalnika. Razprava kot kaže ni obrodila mirnega zaključka, saj se je mladenič odločil za popolnoma nerazumno potezo.

Kot je poročal Channel News Asia, se je moški po prepiru usedel za volan Audija A5 Cabrio in zapeljal skozi vhodna vrata šanghajskega hotela in nato skozi hotelsko predverje, kjer so ga ustavila šele vrtljiva vrata na izhodu.

Na srečo pri incidentu nihče ni bil poškodovan, je pa nastala precejšnja materialna škoda. Seveda so bila poškodovana vrtljiva vrata, pa tudi kabriolet ni ostal nedotaknjen. 

Na posnetku se sliši, kako so prisotni hotelski gostje opazovali njegovo početje, ga tudi snemali, ko je avto treščil v vrtljiva vrata, v očitnem poskusu, da bi pobegnil s prizorišča.

"Ali si nor?"

V videoposnetku je po poročanju CNA slišati ljudi, ki vzklikajo "znorel je!""Ali sploh veš, kaj si naredil?" je slišati kričanje druge osebe v preddverju. "Ali si nor? Ali si?", se je oglasil nekdo. Ko se je neuravnovešeni voznik ustavil, ni hotel izstopiti iz avta, zato ga je hotelsko osebje poskušalo na silo spraviti iz avtomobila.

Vrata je voznik zaklenil, zato so uporabili silo in so razbili stransko okno na avtu, toda voznik je bil trdno odločen, da ostane v notranjosti avtomobila.

Ni znano, kakšna kazen čaka divjega voznika, kot tudi ni jasno, ali je pred tem zaužil kaj alkohola, je pa jasno, da je končal v policijskem priporu.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.