R. K. | 30. 6. 2022, 09:39

Golob se zna pošaliti na svoj račun: kdo je predsednik vlade z najbolj neurejeno pričesko?

Profimedia/fotomontaža

Na značilno pričesko Roberta Goloba so nedavno postali pozorni tudi v tujini. Pojavila so se namreč namigovanja, da je britanski premier Boris Johnson, ki je znan po svojih razmršenih laseh, z novim slovenskim predsednikom vlade dobil konkurenco.

Na znanem profilu na Twitterju, ki objavlja sarkastične in pogosto neresnične vsebine, se je pojavila skupna fotografija britanskega premierja Borisa Johnsona in Roberta Goloba. Ob njej je zapisano, da Britanca skrbi, da se slovenski premier poteguje za naziv predsednika vlade z najbolj neurejeno pričesko. Šaljivo objavo je v svoji zgodbi delil tudi Robert Golob.

Britanski premier ima glavnik v svoji pisarni

Boris Johnson je znan po svoji večno razmršeni pričeski, za katero je nekoč izjavil, da jo je nemogoče posnemati, saj je rezultat naključnih sil narave, ki med seboj tekmujejo.

Profimedia

Z njegovimi lasmi so se v preteklih letih ukvarjali številni mediji. Med drugim je nekoč za britanski Daily Mail v smehu namignil, da se prav zares trudi z urejanjem pričeske. Razkril je, da uporablja glavnik in da ima enega celo v svoji pisarni ter dodal: "Počnem vse, kar je v moji moči." 

Profimedia

Golob ima dolge lase, ker rad posluša rock glasbo?

Tudi slovenski predsednik vlade se je že večkrat soočal z očitki o svoji razmršeni pričeski, a podobno kot njegov britanski kolega kritikam uspešno kljubuje. Na javni tribuni, ki je pred letošnjimi državnozborskimi volitvami potekala v Kinu Šiška, je svojo pričesko primerjal z odnosom do kulture: “Odnos do kulture je tisto, kar določa posameznika. Rad poslušam rock muziko, imam dolge lase, to me določa." 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.