A. B. | 30. 6. 2022, 19:20

Našli smo 5 videoposnetkov Luke Dončića, ki so obnoreli svet!

Profimedia

Z vsako tekmo naš "čudežni deček", kot mu radi rečemo, navdušuje s svojimi spretnostmi na parketu. Na YouTubu najdemo poplavo posnetkov, ob katerih se vedno znova čudimo njegovim trikom. Izbrali smo nekaj najbolj udarnih, ob katerih se boste zagotovo nasmejali do solz.

Luka Dončić ni le vrhunski košarkar, temveč tudi izjemno oboževana in priljubljena oseba, kar dokazuje s svojo razigranostjo in nasmehom, ki ga nikoli ne skuša skrivati. 

"Spogledovanje s sodnico" 

Največ, in sicer kar 15 milijonov ogledov, ima posnetek s tekme Maverickov proti Clippersem iz leta 2018. Na posnetku lahko vidimo Dončića, kako sodnico sprašuje, zakaj ni sodila prekrška (v angleščini 'foula'). Ta ga z zmedenim pogledom pojasnjuje, da ne ve, o čem govori, ko ji Luka odvrne: "I'm fouling in love with you" (v prevodu "Zaljubljam se vate").

"Zmedena in navdušena oboževalka"

2 milijona manj ogledov, torej 13 milijonov, jih ima videoposnetek Luke, ki se ob zgrešenem metu na koš spotakne in pade čez gledalce. Fanta, ki sedi v prvi vrsti, v adrenalinu preskoči in pristane na dekletu za njim. Ta se ga s prstom dotakne po roki in se mu nasmeji, Luka pa ji nasmeh vrne in se z zaletom nazaj na igrišče igrivo smeji pripetljaju.

Presenečenje s strani Kobe Bryanta 

Pokojni Kobe Bryant je bil velik Lukov oboževalec, kar je s svojo prisotnostjo in dobrim odnosom z Luko večkrat dokazal. Na videoposnetku, ki ima 8,1 milijona ogledov lahko vidimo, kako je Kobe Luko pocukal za hlače in ga, kot kasneje v izjavi pojasni Luka, nagovoril v slovenščini. Med tekmo sta se rokovala in si izmenjala nasmehe. 

Koš s polovice igrišča 

Na All Star tekmi lige NBA je Luka zadel koš iz kar polovice igrišča in k temu pristopil, kot da ne bi šlo za eno izmed pomembnejših tekem.

S svojo razigranostjo in energičnostjo vsakič znova dokazuje, da je vse, kar košarkar potrebuje za dobro tekmo, predanost.

Posnetek ima na YouTubu 7,2 milijona ogledov. 

Oboževalec skoraj arentiran zaradi želje po podpisu 

Luka je izjemno oboževan košarkar, zato si njegovega podpisa želijo skoraj vsi, predvsem in še sploh njegovi zvesti navijači. Eden izmed njih je bil na tekmi skoraj aretiran, kasneje pa je po tekmi le dobil Dončićev podpis, ki si ga je tako zelo želel. Videposnetek, ki ima na YouTubu 6 milijonov ogledov je eden izmed petih najbolj gledanih posnetkov. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.