5. 10. 2021, 18:00

Partnerka mu je razkrila nosečnost na popolnoma nepričakovan način - kaj pravite, odvratno ali ne?

Profimedia
Partnerka mu je razkrila nosečnost na popolnoma nepričakovan način - kaj pravite, odvratno ali ne? (foto: Profimedia)

Verjetno smo videli že sto in en način presenečenj, ko partnerka partnerju razkrije, da je zanosila. Nekateri naredijo veliko nenavadno presenečenje, spet drugi so bolj intimni. Po spletu tokrat kroži viralen posnetek, v katerem partnerka svojemu partnerju pripravi prav posebno presenečenje. Vključuje sladoled. Kako prosim?

Lisa, uporabnica TikTok-a pod imenom @joshandlisa, se je odločila, da svojemu možu Joshu pripravi prav posebno presenečenje - ledeno presenečenje pravzaprav.

Videoposnetek se prične s tem, ko Lisa pozitiven test nosečnosti skrije v - ne boste verjeli - McDonald's sladoled.

@joshandlisa

The sweetest pregnancy announcement #pregnant #pregnancyannouncement #fyp #sweet #baby #mom #momsoftiktok #pregnancytiktok #preggo

♬ Relief - Daniel Ciurlizza

Josha izzove, da čimhitreje poje sladoled in situacijo izkoristi, da govori v prenesenem pomenu. Tega se hitro zaveda njena prijateljica in navdušenje komaj skriva.

Priporočamo tudi: Ni vsak stres slab - preverite, zakaj potrebujete pozitiven stres v svojem življenju

Ko ga končno uspe prepričati, Josh kaj hitro ugotovi, da se v sladoledu nekaj skriva. Ne more verjeti in ženo vpraša, če je test resničen. 

Videoposnetek ima na platformi TikTok že več kot 11 milijonov ogledov in je prejel kar 620.000 všečkov ter 13.000 komentarjev.

Se vam to zdi odvratno? Niste edini!

Nekateri ljudje so na videoposnetek odreagirali precej burno. Komentarji so se kar vrstili: "To je odvratno!" Spet tudi je zapisal: "Polulala si se na to!" Ali še: "To je definitivno NE od mene!"

Neodkrito je ostalo, ali je Josh dokončal sladoled, glede na to, da je pokrovček testa padel dol. Mogoče ne želimo izvedeti.
Preberite tudi: Deček iz Pule je moledoval, naj mu pomagajo, oni pa so mu dajali piti čaj in zanj molili

Vir: metro.co.uk

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.