N. V. | 16. 5. 2022, 11:15

Skoraj tragično: poglejte, kako Kendall Jenner reže kumarico

Twitter/SophieScribbles

Ta videoposnetek je zaokrožil po vseh družbenih omrežjih, saj uporabniki ne morejo verjeti, na kak način se je lotila rezanja zelenjave ...

Najnovejši del resničnostne serije Kardashianovi je bil poln kaosa, a oboževalcem se je v spomin še posebej vtisnil trenutek, ki je že pritegnil na tone pozornosti na spletu: poskus Kendall Jenner, da bi narezala kumaro.

Uporabniki na družbenih omrežjih menijo, da je Jennerjeva "privilegirana" in "daleč od realnosti", potem ko je Kris Jenner poklicala na pomoč njihovega osebnega kuharja, saj njena hči ni znala narezati kumare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Persiancelebnews (@_persiancelebnews_)

Na videoposnetku je razvidno, da se Kendall pridruži njena mama Kris Jenner, ki jo vpraša, ali bi želela, da ji njihov kuhar pripravi prigrizek. Kendall odgovori: "Bom ga pripravila sama. Samo nasekljala bom kumare, precej enostavno je."

Očitno je spregovorila prezgodaj, saj je kasneje priznala, da se "boji", da se bo ponesreči urezala. Namreč spraševala se je, kako sploh držati zelenjavo in nož. Nazadnje je kumaro prijela na zelo zanimiv način – rezala jo je s prekrižanimi rokami. 

Kako se je Kendall odzvala?

Delila je tvit, ki se je glasil: "To, da Kendall Jenner poskuša rezati prekleto kumaro, je najbolj tragična stvar, ki sem ji kdaj bila priča." Kendall je dodala: "Tragično!"