A. Kl. | 25. 1. 2022, 15:00

(FOTO) Kendall Jenner pogumno v sneg - V SAMIH KOPALKAH?!

Profimedia

Kendall Jenner se je v teh dneh na družbenih omrežjih večkrat oglasila iz Aspena, kjer je uživala v zimskih radostih tako na smučišču kot ob njem.

Z objavo posnetka svojega mojstrskega vijuganja po belih strminah je tudi največje dvomljivce prepričala o tem, kako dobra deskarka je.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Iz dneva v dan pa je navduševala tudi s svojimi opravami, tako na smučišču kot na sprehodih po mestu s prijatelji.

Ne spreglejte: Brezhiben slog Kendall Jenner tudi na smučišču

No, tistemu, kar je nosila na zadnji fotografiji, ki jo je objavila z zimskega dopusta, bi težko rekli oprava: na zabavno slikanje na snegu se je namreč odpravila kar v majcenem bikiniju, ki ga je kombinirala s škornji iz umetnega krzna.

Profimedia

Objavi je pripisala: "Wim Hof priporoča ledene kopeli." S tem je imela v mislih 62-letnega nizozemskega motivacijskega govorca, znanega tudi pod vzdevkom Ledeni mož, ki lahko zdrži na izjemno nizkih temperaturah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Objava je Kendall prinesla na milijone všečkov, mnoge izmed sledilcev je zanimalo, kje lahko dobijo točno tako obutev, kot jo na fotografijah nosi Jenner.

Gre za skibucke iz aktualne kolekcije italijanske modne hiše Miu Miu, podatek o ceni pa je gotovo mnoge razočaral: za par je treba odšteti 1.200 evrov.

Profimedia

26-letna manekenka je že pred tedni pritegnila pozornost z razkrivanjem svojih čarov, saj je za poroko prijateljice izbrala drzno obleko, ki je več pokazala kot pa skrila.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.