N. V. | 15. 11. 2023, 18:09

6-mesečnega dojenčka starši peljali na tetoviranje, videoposnetek pa objavili na TikToku

TikTok/Jayda Harris/posnetek zaslona

"Kaj je narobe z vama?" starša sprašujejo v komentarjih videoposnetka. Kaj pa si vi mislite o tem?

Jayda Harris se je odločila, da na TikToku deli trenutek, ko je njen mož peljal njunega šestmesečnega sina na prvo tetovažo. Viralni videoposnetek prikazuje otroka, ki sedi v očetovem naročju, medtem ko umetnik za tetovaže končuje tetovažo ljubezenskega srčka. V srčku je zapisana beseda 'mama'.

@stetsyboiii Baby Stetsy is #yatted 😎 #ReTokforNature #nourisheveryyou #fyp #babiesoftiktok #momsoftiktok #bugga #momtok #airbrushtattoo ♬ Why is this trending - Jaz &lt3

Ta prizor je povzročil številne polemike, mnogi so dejanje označili za škandalozno in ga obsodili. "Kaj je narobe z vami? To je strašljivo," so zapisali v komentarjih.

Videoposnetek, ki prikazuje tetoviranje otroka, je zbral več kot 17 milijonov ogledov. Harrisova je kasneje v drugem videoposnetku pojasnila, da je šlo za pralno barvo, ki se je odlepila še isto noč. 

@stetsyboiii Someone teach me the TikTok algorithm 🤦🏼‍♀️ #FomotionalFinds #foryoupage #babiesoftiktok #momsoftiktok #babyboy #babytok #bugga #momtok #tattoos ♬ World's Smallest Violin - AJR

Kaj pa si vi mislite o tem?