20. 6. 2022, 16:06

To je zajtrk v prvem razredu letala?! Uporabniki spleta so zgroženi

Twitter/Jane Hawkes

Objavljena fotografija na Twitterju je v hipu postala viralna. Številni uporabniki skušajo dognati, kaj vse se je znašlo na razvpitem krožniku. Ste morda vi tisti, ki lahko hrano identificira?

Po spletu se je pojavila nič kaj vabljiva fotografija obroka, ki so ga nezadovoljni potnici postregli za zajtrk v prvem razredu letala družbe British Airways. 

Profimedia

Kaj vse je na fotografiji?

Znano je, da hrana na letalih ni najboljša. A kljub temu nas najbrž ni malo takšnih, ki smo bili mnenja, da je v prestižnem prvem razredu vendarle nekoliko drugače. To mnenje se je sedaj razblinilo ob fotografiji letalskega obroka, ki je zaokrožila po družbenih omrežjih.

Uporabnica Twitterja, ki je fotografijo delila, je k objavi dodala tudi vprašanje, kaj si njeni sledilci mislijo o obroku, ter z njo požela ogromno pozornosti. Nikomur namreč ni uspelo uganiti, kaj vse se je znašlo na krožniku potnice.

Nekateri so prepoznali samo gobe, drugi tudi hrenkovko. Spet tretji menijo, da je del obroka tudi krompir. Ostale priloge se zdijo zabavna neznanka za številne komentatorje.

Profimedia

Ko je objava postala viralna, so se na objavo odzvali tudi v letalski družbi British Airways, kjer so se za postrežbo takšnega obroka opravičili. Zapisali so, da bodo preverili pri ponudniku hrane.

Morda pa bo ponudnik vendarle potešil radovednost številnih spletnih uporabnikov in bomo navsezadnje izvedeli tudi, kaj je bilo v resnici na tistem krožniku.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.