R. K. | 25. 7. 2022, 12:07

Valjali se boste od smeha: tako je skupina prijateljic zagodla svojim možem

Profimedia

Nič hudega sluteči predstavniki moškega spola si ob prihodu na dogovorjeno večerjo niso mogli niti predstavljati, kaj jih čaka. 

Kako pogosto ženske 'oblačijo' svoje moške, je vprašanje, ki ga morda ne slišimo ravno velikokrat. Zabaven poskus na to temo je naredila skupina prijateljic, ki so svojim partnerjem kupile povsem enake majice, v katerih so se nato skupaj odpravili na večerjo. Moški seveda niso slutili ničesar. Medtem pa so ženske vse skupaj posnele. 

Salve smeha za mizo v restavraciji

Na posnetku, ki ima na Twitterju že skoraj 9 milijonov ogledov, je videti, kako se skupina prijateljev počasi zbira v restavraciji. Prvi par že sedi za mizo, ko pride naslednji. Moška takoj opazita, da nosita enaki majici. Najprej nekoliko začudeno pogledata, a že kmalu se začneta na ta račun šaliti.

Posnetek zaslona/Twitter/Giles Paley-Phillips

Ko pride tretji par, postane smeh glasnejši. Moška na posnetku že na daleč opazita, da tudi tretji udeleženec večerje nosi enako črtasto majico kot onadva. Ta, ki je prišel na novo, deluje zmeden, medtem ko se dva za mizo že skoraj valjata od smeha. Podobno se nato nadaljuje še s prihodom dveh parov in salvami smeha, ki jih izzove vsaka dodatna črtasta majica.

Posnetek zaslona/Twitter/Giles Paley-Phillips

Naslednjič moški oblečejo svoje partnerice?

Številni komentatorji objave so potezo žensk, ki je med moškimi povzročila neustavljiv smeh, označili za genialno. Eden je zapisal, da se tudi v letu 2022 poročeni moški še ne znajo sami obleči, spet tretji pa predlaga, da bi možje podobno zagodli svojim ženam. Pa bi bilo kaj takega res izvedljivo tudi v obratni smeri?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.