26. 6. 2022, 14:02

VIDEO: Se tudi vi najdete v vsaj eni od teh situacij na plaži? Nasmejali se boste do solz

Facebook/Špela Koštric Strašek/Profimedia/fotomontaža
VIDEO: Se tudi vi najdete v vsaj eni od teh situacij na plaži? Nasmejali se boste do solz (foto: Facebook/Špela Koštric Strašek/Profimedia/fotomontaža)

Poletje je čas za plažo, sončno kremo, napihljive blazine in previdno hojo po kamenčkih v morje. Celjanka, ki že nekaj časa svoje sledilce zabava s smešnimi videoposnetki, je tokrat delila takega, s katerim se ne bi mogli bolj strinjati. 

Špela Koštric Strašek je Celjanka, ki se tu in tam pozabava s snemanjem Tik Tokov. Ti so zmeraj času in razmeram primerni, vsak, ki jih pogleda, se lahko strinja, da se je s tem v življenju zagotovo že soočil tudi sam. 

Utrinki s plaže po Špelino 

Špela je tokrat na Tik Toku delila posnetek, v katerem je opisala vsakodnevne zagate vsakogar, ki je kadarkoli že bil na plaži. 

Mažemo se z marmeladami, mamice kričijo na svoje otroke, trdno zaspimo, se v morju skušamo povzpeti na svojo blazino, nekateri pa tudi "zainfluensajo," kot je to poimenovala Špela. 

@spela.stras Kaj še? #flamingogang🦩 #pinkitup💕 #summer #beachvibes ♬ Bongo Cha Cha Cha - Goodboys

Pridružila se je tudi trendu srbske evrovizijske predstavnice

Spomnimo, da je Špela v času Evrovizije sodelovala v trendu, v katerem so mnogi znani Slovenci posnemali dejanje srbske predstavnice Konstrakte. V videoposnetku si Špela umiva roke in popolnoma "po domače" sedi ob vedru, v katerem si umiva in mili roke. 

@spela.stras Perem ruke na Eurovisijo! #bitizdrava #flamingogang💕 #pinkitup💕 #srbija ♬ In corpore sano - Konstrakta

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.