N. V. | 2. 2. 2023, 13:10

VIDEO: Iz avta metal 50-evrske bankovce in povzročil prometni kolaps

Twitter/Niporwifi/posnetek zaslona/fotomontaža

Moški s prepolno denarnico se je znašel na nepravem mestu. Ko so vozniki videli, da na cesti leži več bankovcev, so se sredi ceste začeli ustavljati. Poglejte videoposnetek.

Na cesti se je znašel nekdo, ki ga je očitno motilo, da ima v denarnici preveč denarja. Iz avta je začel metati 50-evrske bankovce.

Vse se je zgodilo v ponedeljek na avtocesti blizu španskega mesta Marbella. Španski mediji poročajo, da je dobrotnik, ki mu svetujemo, naj naslednjič obišče Slovenijo, zmetal okoli 20 tisoč evrov v bankovcih za 50 evrov.

Reakcija voznikov povzročila prometni kolaps

Na Twitterju je zaokrožil posnetek, ki prikazuje, kako so se odzvali vozniki, ki so videli neverjeten prizor: denar je padal z neba.

Takoj so ustavili avtomobile in se podali na lov za bankovci. Ker je veliko voznikov ustavilo svoja vozila, je na avtocesti nastal zastoj.

Fotografije, ki so jih delili različni uporabniki Twitterja, prikazujejo, kako je eden od potnikov z avtobusa, ki je na željo potnikov prav tako ustavil, pobral več kot 500 evrov.

Ali so bankovci morda ponarejeni, še ni znano, poročajo španski mediji. Glede na to, da nad bankovci ni bilo nobenih pritožb, pa se zdi, da je z njimi vse v redu.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.