Uredništvo | 6. 12. 2023, 14:01

Poročni ples, ob katerem je javnost zajokala: ženin vstal z invalidskega vozička in se zavrtel s svojo nevesto (VIDEO)

Instagram/dalmatinskapisma

Ob ogledu ganljivega posnetka, ki je bliskovito postal viralen, so se marsikomu orosile oči.

Naše južne sosede je raznežil viralni posnetek prav posebnega poročnega plesa, ki je ganil mnoge uporabnike družbenih omrežij. Posnetek prikazuje ples mladoporočencev Lucije in Josa iz Zadra, ki sta za svoj prvi ples izbrala hrvaško pesem Najljepša si, avtorja Tomislava Ivčića. Kljub temu, da je Joso priklenjen na invalidski voziček, mu to ni preprečilo, da bi zaplesal s svojo izbranko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DALMATINSKA PISMA (@dalmatinskapisma)

Za kratek čas vstal z vozička

Lucija in Joso sta se poročila v soboto, 2. decembra, največ pozornosti širše javnosti pa je pritegnil njun poročni ples, za katerega je Joso s pomočjo svojega brata in prijateljev za kratek čas vstal z invalidskega vozička in se s svojo Lucijo zavrtel v ritmih nežne Ivčićeve balade. S tem dejanjem je ganil hrvaško javnost, mnogi pa so ob njegovi potezi celo zajokali. Med drugimi se je odzval tudi nekdanji hrvaški nogometaš Darijo Srna.

Profimedia

Na voziček ga je priklenila prometna nesreča

"Joso se je pred desetimi leti poškodoval v prometni nesreči," je povedal nevestin brat Mate in dodal, da so bili to izjemno težki trenutki tako zanj kot za celotno njegovo družino in prijatelje. "No, deset let pozneje smo izjemno veseli, da je Joso lahko, in tudi je, zgled in navdih vsem, ki so se znašli v podobni situaciji."

"Dragi ljudje, vsi, ki ste zdravi, cenite vsak korak, ki ga naredite. Drugi pa veste, da ljubezen vse prenese in se nikoli ne konča," so njegove besede povzeli pri 24sata.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan