Ž.A. | 2. 6. 2022, 10:42

Žena preminulega deskarja Marka Grilca v njegov spomin organizira prav POSEBNO srečanje

IG: @ninakay

Takšne stvari so tiste, ki štejejo. Preverite, kako se mu lahko poklonite tudi vi.

Verjetno se spomnite tragičnega trenutka, ko je slovenski deskar Marko Grilc na smučišču pri Söldnu izgubil življenje. Za njim je žalovala vsa Slovenija, pa tudi tujina, najbolj pa je prizadelo njegove bližnje, predvsem ženo Nino in njune tri otroke.

Žena Nina ves čas obuja spomine

Nina Grilc na Instagramu s sledilci obuja prelepe spomine, objavlja Markove fotografije in izseke njunega skupnega življenja. Trudi se, da ves čas opozarja na to, kako dober človek je bil in kaj je pustil za sabo.

Organizirala je že druženje, ko so se njemu v čast spuščali po zasneženih gorah, tokrat pa pripravlja nekaj novega.

"Dogodek organiziram izključno zato, ker si želim ohraniti Markovo ime in pa njegovo zapuščino med nami. Bil je izredno vesel in karizmatičen človek, z neverjetnim veseljem do športa in želim si, da vse to nadaljujemo v njegovem imenu," nam je zaupala.

Tokrat organizira Grilo's Skate Day, ampak zakaj skejtanje? "Marko ni bil le legendarni deskar na snegu, ampak deskar po srcu. Takoj, ko se je zima končala, je desko za deskanje zamenjal in v roke vzel rolko," je zapisala pod objavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Grilc (@grilogang)

Grilov dan bo potekal v soboto, 11. junija, v Skateparku Koper, ob 14. uri. "Vabljeni vsi, ideja dogodka pa je, da se čim bolj zabavate, ob tem pa se spomnite na Marka," je še dodala.

Kaj se bo dogajalo?

Dogodek temelji na zabavi, zato vabljeni vsi, vseh starosti. Vključene bodo super nagrade za tekmovanje Show Off, ko pokažeš, kar znaš, Finger Skate Show Off in pa ustvari svoj Skate Design kotiček.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Grilc (@grilogang)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.