N. V. | 29. 8. 2022, 10:46

Zgrožena mama objavila video: "Takšen bikini ni primeren za družinski vodni park!"

Profimedia/TikTok Kim Stram/Posnetek zaslona

Kaj pravite vi: je takšno oblačilo neokusno za obisk kopališča, na katerem so tudi otroci? Poglejte, kaj menijo komentatorji na TikToku.

Kim Stram iz Združenih držav Amerike je nedavno na TikToku objavila posnetek z vodnega parka, ki je sprožil plaz komentarjev.

39-letna mamica je pozornost svojih sledilcev usmerila na gospodično v bazenu, ki je oblekla bikini, ki spominja na tangice.

"Je to primerno za družinski vodni park ali NE?"

To je vprašanje, ki ga je na svoje sledilce naslovila Stramova in s tem spodbudila mnogo komentarjev. Tudi sama je izrazila svoje mnenje: povedala je, da se ji zdi, da je gospodična videti dobro, a da njena izbira kopalk ni primerna zaradi otrok.

Kaj se zdi vam? So te kopalke primerne za družinski vodni park ali ne? Poglejte si video in presodite sami ...

@kstram83 Thoughts!! I don’t think its appropriate there’s kids all around her, but she looks great!!🙌🏾 #ReTokforNature #thongbikini #makingconvo ♬ gford._ gets no maidens - $avøry-$adisticpai • Follow Me

Odzivi na TikToku

Posnetek je hitro zbral več kot 205 tisoč ogledov, a Stramova, ki je posnetek objavila, ni dobila ravno takšnih odzivov, kot je pričakovala.

Pravzaprav se je večina uporabnikov TikToka obrnila proti njej ... "Ali je primerno snemati nekoga takega od zadaj?" se sprašuje en komentator. Spet drugi meni: "Otrokom je vseeno. Samo tebi je mar. Se verjetno bojite, da mož ne gleda vas?"

Bili so tudi takšni, ki so se strinjali z njo: "To ni oblačilo za javnost. Mene bi bilo sram ..."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.