P.M. | 23. 2. 2024, 21:10

Vlado Kalember po ločitvi presenetil: "Nameravam se spet poročiti ..."

Vlado Kalember in nekdanja žena Ana Rucner, s katero sta še vedno v zelo dobrih odnosih.

Instagram/Vlado Kalember

Legendarni pevec je star 71 let in nikakor še ni obupal nad ljubeznijo.

Nekdanji pevec skupine Srebrna krila Vlado Kalember je bil osem let v zakonu s 30 let mlajšo glasbenico, znano hrvaško violončelistko Ano Rucner, s katero ima tudi sina Dariana. Vlado od ločitve pred več kot desetimi leti živi sam, a pravi, da to še ne pomeni, da ne želi dati priložnosti novi ljubezni. "Nameravam se poročiti vsaj še nekajkrat. Star sem šele 71 let," je nedavno dejal za Story.

Čeprav se zakon z Ano Rucner, ki je leta 2016 na Pesmi Evrovizije kot spremljevalka na violončelu predstavljala Bosno in Hercegovino, ni obnesel, sta nekdanja zakonca še vedno zelo dobra prijatelja. "Ko sva se spoznala, je bila Ana mlada glasbenica, ki je potrebovala nekoga, kot sem jaz, da ji skrajša pot do nekega znanja," je povedal o njunem zakonu. Tudi danes še kdaj zaigrata skupaj, a le ob kakšnem bolj zasebnem druženju s prijatelji in znanci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember)

In zakaj sta se sploh ločila, če sta tako dobra prijatelja? "Očitno sva želela popoln zakon, ta pa ne obstaja," je pevec odgovoril na vprašanje novinarke. Dejal je tudi, da z Ano komunicirata vsak dan in da ji nikoli ne pozabi voščiti za rojstni dan. Vsekakor pa je najmočnejša vez med njima njun sin, na katerega je Vlado zelo navezan, ta mu je tudi neverjetno podoben.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember)

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec