29. 3. 2022, 11:09

Nuša Derenda se je lotila povsem novega izziva

Bobo
Nuša Derenda se je lotila povsem novega izziva (foto: Bobo)

Pravi, da si je to želela ušpičiti že dolgo časa, zato se je povabilu z veseljem odzvala. 

Nuša Derenda na slovenski sceni navdušuje že nekaj časa, s prepevanjem je začela že kot mala deklica. S svojim izjemnim talentom je leta 2001 Slovenijo zastopala tudi na Evroviziji, in sicer s skladbo Ne ni res (Energy) in požela veliko navdušenja. 

Tokrat pa se je podala v zanjo še neznane vode – postala je igralka. "Ja, res je, prvič sem zaigrala v čisto pravem filmu. Že dolgo sem si želela ušpičiti kaj takšnega, zato sem se z veseljem odzvala povabilu mlade ustvarjalne ekipe, ki mi je zaupala vlogo psihologinje v filmu RAZODETJE. Kako mi je šlo, boste lahko videli kmalu, saj je premiera napovedana za 2. april. Zelo zanimiva izkušnja," je zapisala na Instagramu, ob tem pa delila tudi foto utrinke s snemanja. Premiera filma bo že ta konec tedna v veliki kinodvorani kulturnega doma Krško. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ηušα dεrεηdα (@nusaderenda)

Uspešna 52-letna pevka je zelo ponosna na svojega sina Matevža, ki ga trenutno lahko spremljamo v oddaji Znan obraz ima svoj glas. V zadnji oddaji je sicer imel malo smole. Kako se je uspel rešiti iz zagate, pa si lahko preberete TUKAJ.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.