M. P. | 23. 8. 2022, 11:31

Vojvodina Cambriška je spet popolnoma NAVDUŠILA Britance: takole je z otrokoma odpotovala na Škotsko!

Profimedia

Kate Middleton so mediji na Otoku že večkrat opisali kot zelo dostopno in toplo osebo. Njena zadnja poteza še bolj potrjuje, da s svojim "kraljevskim" statusom ni preveč obremenjena. Poglejte!

Kate se z otroki trenutno mudi na gradu Balmoral na obisku pri tašči, kraljici Elizabeti II.

A njena pot do tja je bila vse prej kot "kraljevska". Videoposnetek, ki je bil deljen na TikToku, jo prikazuje z mlajšima otrokoma, princeso Charlotte in princem Louisom, med izkrcavanjem z enega od ekonomskih letov proti Škotski. Precej nenavadno za osebo njenega statusa pravijo Britanci! Poleg Kate in dveh otrok sta na posnetku vidna še varnostnika in varuška.

@turbom1k3y Kate#royal#family#scotland ♬ original sound - turbom1k3y

Eden izmed potnikov je kasneje za medije potrdil, da je Kate sedela dve vrsti pred njim, in to v čisto navadnem potniškem sedežu. "Med letom jih nihče ni poskušal fotografirati, čeprav tega uradno niso prepovedali. Delovala je kot čisto običajna ženska na letu s svojima otrokoma."

Neka druga potnica je dejala, da je Kate na polovici leta vstala in iz prtljažnega prostora nad glavo vzela iPad. "Bila je osupljiva, celo nasmehnila se mi je, medtem ko sem se ozrla nazaj v vrsto za njo," je povedala.

WIlliam in Kate z otroki zadnji teden v avgustu tradicionalno preživljajo pri kraljici na gradu Balmoral na Škotskem.

WIlliam in Kate z otroki zadnji teden v avgustu tradicionalno preživljajo pri kraljici na gradu Balmoral na Škotskem.

Profimedia

Domneva se, da je princ William z njunim najstarejšim otrokom, devetletnim princem Georgeem, zaradi varnostnih razlogov potoval ločeno od svoje žene. Po škotskih počitnicah naj bi se kraljeva družina iz Londona preselila v Windsor. Več o tem pa si preberite v spodnjem članku.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.