28. 6. 2022, 16:31

Za 1,7 milijona evrov na prodaj nedotaknjen ranč Johnnyja Casha

Twitter/JohnPalminteri/Profimedia/fotomontaža
Za 1,7 milijona evrov na prodaj nedotaknjen ranč Johnnyja Casha (foto: Twitter/JohnPalminteri/Profimedia/fotomontaža)

Hiša, ki je opremljena v slogu šestdesetih let prejšnjega stoletja, je bila zgrajena po glasbenikovih specifičnih zahtevah.

Za 1,7 milijona evrov je naprodaj hiša legendarnega Johnnyja Casha, ki je bila po glasbenikovem naročilu zgrajena leta 1961, v njej pa je šest let živel s svojo družino. Nepremičnina stoji na odmaknjenem posestvu v kalifornijskem okrožju Ventura, njena notranjost pa je po navedbah prodajalcev ostala v takšnem stanju, kot jo je glasbenik zapustil.

Nepremičnina je bila zgrajena po specifičnih zahtevah

Osamljena hiša med hribi, ki po slogu spominja na ranč, je glasbeniku in njegovi soprogi Vivian Liberto nudila prijeten oddih na podeželju, v njej pa se jima je rodila tudi ena izmed treh hčera. Do posestva vodi zasebni dovoz, hiša pa je bila zgrajena po glasbenikovih posebnih zahtevah.

Notranjost hiše se, odkar je v njej živel z ženo in svojimi tremi hčerami, ni kaj dosti spremenila in je ostala opremljena v slogu šestdeestih let prejšnjega stoletja.

Profimedia

V njej so nastajali tudi glasbenikovi največji hiti

V hiši se med drugim nahaja popolnoma ohranjen studio, kjer je glasbenik napisal številne svoje največje uspešnice. Nepremičnina ima sicer štiri kopalnice in pet spalnic, izmed katerih sta dve pripadali Johnnyju in Vivian, ki sta zaradi različnih spalnih navad noči preživljala ločeno. Na posestvu je tudi bazen.

Po besedah nepremičninskega agenta, ki je hišo ponudil na prodaj, je v njeni notranjosti še vedno mogoče začutiti duh preminulega glasbenika. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.