J. B. | 23. 11. 2022, 09:04

Tina Maze razkrila, kako najraje preživlja dopust: "To omogoča posebno svobodo"

mediaspeed.net

Ena najboljših slovenskih športnic vseh časov ima posebno strast. Zdaj jo je delila tudi z vsemi svojimi oboževalci.

Svoj čas je bila ena najboljših smučark na svetu, v zgodovini naše države se je vpisala kot ena najboljših športnic Slovenije vseh časov. Danes Tina Maze ni več aktivna na belih strminah, zato pa počne marsikaj drugega. Lahko bi rekli, da življenje zajema z veliko žlico. Ob tem poudarja, da je šport še vedno njena strast, a adrenalin išče v drugačnih oblikah.

Na morskih valovih se vrne adrenalin

"Še vedno je šport moja strast, čeprav zdaj v rekreativni obliki. Ko v vetrovnem vremenu z desko drvim po morskih valovih, se vrne tisti adrenalin, ki se je pojavil na smuku," je za Lady povedala Korošica in pojasnila, da po koncu smučarske kariere neizmerno uživa tudi v popotovanjih.

Anuk je tega vajena že od rojstva

"Med aktivno kariero sem morala veliko potovati, a to niso bila turistična potovanja. Sem se pa po končani sezoni rada odpravila v tople kraje. Zdaj z družino uživamo na potovanjih z avtodomom, kar omogoča posebno svobodo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

"Ustaviš se, kjer se želiš. Nisi vezan na urnike in na iskanje prenočišč niti restavracij. Na takih potepanjih izredni uživa tudi Anuk, ki je potovanja z avtodomom vajena že od rojstva," je razkrila Mazejeva.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.