P.M. | 7. 3. 2023, 19:18

Zelo čustvena prošnja soproge Bruca Willisa vam bo segla globoko v srce

Profimedia

Kot je znano, hollywoodski zvezdnik trpi za možgansko motnjo, zaradi katere se je moral upokojiti od igralske kariere.

67-letni Bruce Willis, čigar zdravje se po diagnosticirani afaziji vztrajno slabša, se je nedavno po dolgem času pojavil v javnosti. V Santa Monici se je srečal s prijatelji, vendar ni in ni imel miru pred vsiljivimi paparaci. Ti so kasneje njegove fotografije prodali različnim medijem, te pa s svetlobno hitrostjo zaokrožile po vsem planetu. Kar niti ne bi bilo tako sporno, če zvezdnik iz filmov Umri pokončno, 12 opic, Šesti čut in mnogih drugih, ne bi bil v zelo slabem zdravstvenem stanju. Na najnovejših fotografijah filmski super-junak deluje slabotno in nekoliko zmedeno, zaradi diagnosticirane možganske motnje je prizadeta tudi njegova sposobnost učinkovitega komuniciranja. 

Njegova žena Emma Heming Willis, s katero ima igralec tudi dve hčerki, se je zaradi grobega vdora v njegovo zasebnost, ki jo Bruce v teh trenutkih še kako potrebuje, odločila, da nagovori paparace. Pozvala jih je, naj ohranijo distanco in naj nehajo nadlegovati njenega moža, saj si tega nikakor ne zasluži, poroča The Guardian.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Kot je povedala v objavi na Instagramu, so nekateri fotografi poskušali govoriti z bolnim igralcem, medtem ko je bil na kavi s prijatelji, nekateri so tudi vpili proti njemu in ga spraševali, kako se počuti. "To je nagovor fotografom in snemalcem, ki poskušajo dobiti ekskluzivno fotografijo ali izjavo od mojega moža," je dejala. "Ne kričite nanj in ga ne sprašujte, kako je, prosim, ne počni tega, ok?"

Profimedia

Dodala je, da je zanj dovolj težko zgolj to, da se odpravi od doma. Zato si zanj žena želi, da bi tam lahko varno preživel čas."Dajte mu prostor in pustite naši družini, da ga varno pripeljemo od točke A do točke B." Ob koncu je še dejala, da se moramo vsi skupaj še veliko naučiti o ljudeh, ki živijo z demenco.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.