A. Kl. | 24. 1. 2022, 13:00

Žena pokojnega Meat Loafa o njuni nesmrtni ljubezni: "Bil je ves moj svet"

Profimedia

Deborah Aday, žena rockerja Meat Loafa, ki je umrl prejšnji četrtek, se je v izjavi za ameriški tabloid People spomnila lepih trenutkov s svojim pokojnim soprogom.

Kot je znano, je 74-letni grammyjevec s pravim imenom Michael Lee Aday mirno odšel v objemu Deborah, njegovih hčera Amande in Pearl iz prejšnjega zakona ter nekaj bližnjih prijateljev.

"Žalost, ki jo čutim ob izgubi mojega moža, je izčrpavajoča. Ležala sem ob Michaelu, ko je zadnjič vdihnil, in moje žalosti se ne da opisati z besedami. Vedno sem ga klicala po pravem imenu, saj zame ni bil 'Meat' (Meat Loaf v prevodu pomeni Mesna štruca, Meat pa meso, op. a.). Zelo sem hvaležna za vse izlive ljubezni, ki sem jih prejela z vseh koncev sveta."

Profimedia

Dodala je: "Veliko je pomenil mnogo ljudem in z veseljem sem ga delila s svetom. Kot njegova žena pa želim, da vsi vedo, koliko mi je pomenil kot soprog."

Z naklonjenostjo je opisala svojo ljubezensko zgodbo z glasbenikom, povedala je: "Zame je šlo vedno zanj. Od dne, ko sva se spoznala, je bil ves moj svet in ljubila sem ga. Niti dan ni minil, da si ne bi povedala, kako se imava rada. Niti dan ni minil, da se ne bi objela."

Ne spreglejte: Kaj je TISTO, česar Meat Loaf ne bi storil za ljubezen? Zgodba kultne uspešnice.

Par se je poročil leta 2007, torej sta bila v času glasbenikove smrti poročena skoraj 15 let. Kot zdaj pravi njegova vdova, bodo njeni najlepši spomini na njune zelo pogoste skupne trenutke smeha in na to, kako sta znala drug iz drugega izvabiti neumnost in igrivost.

Profimedia

"Michael je veliko objemal - tako fizično topel in prijazen mož je bil in vesela sem, da je tudi iz mene izvabil te lasnosti," je še dodala, prepričana, da je bil popoln mož zanjo.

"Najino skupno življenje je bilo pustolovščina. Bil je moj najboljši prijatelj, moj zaupnik, moj ljubimec in že zdaj ga grozno pogrešam. Moje srce je zdaj v bolečinah, a je tudi polno ljubezni in slave, ki sva jo delila. Večno te bom ljubila, Michael," je sklenila.

Njegova hči Amanda Aday je povedala, da sta s sestro Pearl odhiteli v Nashville, da bi bili z očetom, potem ko so ju obvestili, da njegovo "zdravje peša zelo hitro, hitreje kot pričakovano". Hvaležna je, da sta ga uspeli še zadnjič videti in sedeti ob njem in ga držati za roko.

Profimedia

Amanda upa, da se bodo njenega očeta spominjali po njegovih talentih, tako na odru kot daleč od njega. "Bil je pevec, bil je igralec, bil je oče, mož, dedek. Bil je Papa Meat mojemu nečaku. Bil je vse."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.