K. Ž. | 13. 5. 2024, 12:29

Šok pri sosedih: je slavna teniška igralka pobrala milijone in pobegnila?

Profimedia

Za slavno teniško igralko se je izgubila vsaka sled, davčna uprava pa jo še naprej neomajno išče.

Nekdanja italijanska teniška igralka Camila Giorgi ima težave z davčno uprava. Giorgijeva se je 7. maja na hitro upokojila in kot piše Gazzetta dello Sport, je oblasti zdaj ne najdejo.

Davčna uprava jo išče, da bi z njo rešila nekatera nesoglasja glede davkov. Camilla je v svoji karieri samo z nagradami osvojila šest milijonov evrov, njena družina pa je to pozabila prijaviti davčni upravi, poroča Jutranji list. Italijanski mediji trdijo, da gre za več milijonov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🎀 𝓒𝓪𝓶𝓲𝓵𝓪 𝓖𝓲𝓸𝓻𝓰𝓲 🎀 (@camila_giorgi_official)

Davčna uprava je zdaj ne more najti, prav tako nimajo nobenih informacij, kjer se nahajajo njena mati Claudia, oče Sergio ter brata Amadeus in Leandro. Camila je sicer nedavno na družbenem omrežju Instagram nagovorila svoje oboževalce ter jim naznanila svojo upokojitev.

"Za več novic spremljajte moj Instagram profil. Vse, kar pride v javnost, je laž. Toliko napačnih informacij je o mojih načrtih. Veselim se, da bom z vami delila informacije o tem, kaj sledi," je zapisala.

Camila, ki dela tudi kot model, je imela hišo v Miamiju. Zadnje sledi pa vodijo v San Diego. Obstaja sicer tudi možnost, da je nekdanja teniška igralka odšla tudi v Argentino, od koder izvira njen oče. Poleg davčne uprave so Giorgijevo poskušali kontaktirati tudi mediji, a neuspešno.

Družina Giorgi v Italiji sicer v lasti nima nobenih nepremičnin.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk