E. Č. | 27. 3. 2024, 07:23

Škandalozno obnašanje užaljenega Cristiana Ronalda: je zvezdnik v Stožicah res pokazal sredinca ... Slovencu?! (VIDEO)

Profimedia

Številni so v Stožice prišli za to, da bi na delu videli enega najboljših nogometašev vseh časov. A dejansko so videli le cmeravega užaljenčka, ki se je razburjal, hudoval in menda kazal ... sredinca!

V torek zvečer je bil v razprodanih Stožicah pred več kot 16 tisoč gledalci pravi športni spektakel. V Ljubljani je gostovala super močna Portugalska, ki je pred prihodom v deželico na sončni strani Alp nanizala kar neverjetnih 11 zaporednih zmag. Toda čeprav je portugalski dres nosil tudi Cristiano Ronaldo, so gostje naleteli na premočnega nasprotnika. Slovenija je tekmo zasluženo dobila z rezultatom 2:0, skozi celoten obračun pa je poleg borbenih domačih fantov v oči bodlo tudi skrajno neprimerno obnašanje Cristiana Ronalda.

Razvajeni milijonar se je pritoževal nad vsako odločitev sodnika iz Bosne in Hercegovine. Že v prvem polčasu je zahteval enajstmetrovko in kopico prekrškov, med odhajanjem na odmor je delivca pravice na vsak način želel prepričati, da je sprejel nekaj za Portugalsko škodljivih odločitev.

Toda vrhunec njegovega neprimernega obnašanja je sledil po koncu tekme, ko je potolčeni zvezdnik kot blisk zdrvel z zelenice. Ob tem si je hkrati vzel trenutek, da je dosegel vrhunec svojega prostaškega obnašanja. Cristiano Ronaldo naj bi ob robu igrišča namreč pokazal celo sredinca! Slovencu! In to sploh ne nogometašu, marveč nič krivemu četrtemu sodniku Dejanu Balažiču, ki je tako ali tako celotno tekmo spremljal z roba igrišča.

Ni kaj, morda je res zvezdnik, a hkrati je tudi zelo slab poraženec in užaljena primadona, ki se tudi pri skoraj štiridesetih na igrišču še vedno obnaša kot razvajen otročiček, ki zajoka vsakič, ko mu mama vzame igračo ...