R. K. | 24. 7. 2023, 21:53

Izvedeli smo, kdo je lepotica, ki je nekoč grela posteljo Novaka Đokovića (danes je zelo znana glasbenica)

Instagram/ladyleeofficial/Profimedia/fotomontaža

Pozorno oko bo opazilo, da si z Noletovo soprogo Jeleno nista prav nič podobni.

Preden je najboljši srbski teniški igralec Novak Đoković zaljubil v svojo soprogo Jeleno, so ga povezovali s številnimi lepoticami, med drugim je bil v zvezi z žensko, ki je danes znana srbska didžejka. Z Lidijo Popović, ki nastopa pod umetniškim imenom Lady Lee, naj bi bil Đokovič skupaj, še preden je postal svetovno priznan športnik, na njun razhod pa naj bi vplivala ravno njegova vzpenjajoča se kariera, piše Dnevnik.hr, ki se sklicuje na navedbe srbskih medijev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

"Nole seveda ni copata"

Popovićeva je nekoč Novaka Đokovića v javnosti označila za 'pravega gospoda', a veliko podrobnosti o njuni romanci ni želela razkriti. "Nole je bil med najino zvezo vedno pozoren in nasmejan, a to je bilo v trenutkih, ko ni imel obveznosti, kot jih ima danes. Kot slaven človek v svetu športa zdaj na hrbtu nosi veliko breme. Nole seveda ni copata. Novak je družaben in gentlemanski fant, vsaj takega se ga spominjam," je razkrila Popovićeva, ki je po videzu popolno nasprotje Novakove soproge Jelene, ugotavlja omenjeni medij.

Temna lepotica Lidija Popović ima sicer na Instagramu več kot dva milijona sledilcev, tam pa pogosto objavlja fotografije, ki v polnem sijaju poudarijo njene bujne atribute. 

Morske radosti po napornem turnirju

Eden najboljših teniških igralcev se je po nedavnem porazu v finalu znamenitega Wimbledona mudil v hrvaškem Dubrovniku, kjer je užival v družbi soporoge Jelene in njunih dveh otrok Stefana in Tare. Družina je bila videti zelo srečna, med vragolijami na velikih napihljivih blazinah so jih v objektiv ujeli fotografi. Jelena je sicer Novakova najzvestejša navijačica. Od njega je 11 mesecev starejša, spoznala sta se, ko je imel šele 17 let, poročila pa sta se leta 2014. Medsebojno podporo si par pogosto izkazuje tudi na držbenih omrežjih, piše Dnevnik.hr.