R. K. | 15. 6. 2023, 23:38

Conor McGregor obtožen, da je na finalni tekmi lige NBA posilil žensko (podrobnosti so grozljive)

Profimedia

Incident naj bi se po srečanju med Denver Nuggets In Miami Heat zgodil na moškem stranišču.

Nekdanji UFC prvak v lahki kategoriji Conor McGregor se sooča z obtožbami posilstva, ki naj bi ga zagrešil pred kratkim, ko se je kot gost udeležil četrte tekme finalla lige NBA. Prek svoje odvetnice in medijev ga je nesprejemljivega dejanja obtožila neidentificirana ženska, ki je dogajanje tistega večera tudi podrobneje opisala. Irec vse obtožbe zavrača in v zvezi s tem ne daje komentarjev, poroča TMZ.

Profimedia

Sodelovalo naj bi več oseb

Odvetnica domnevne žrtve Ariel Mitchell je omenjenemu mediju poslala več pisem, v katerih je zapisano, da naj bi se incident po tekmi zgodil na moškem stranišču, McGregorju pa naj bi pri izvršitvi kaznivega dejanja pomagali celo uslužbenci v dvorani, ki so po obtožbah sodeč žrtev ločili od prijateljice in jo odpeljali do stranišča, kjer sta nanjo že čakala Irec in njegov varnostnik.

Varnostnik domnevni žrtvi ni dovolil zapustiti stranišča, ravno tako pa ni dovolil vstopiti njeni prijateljici ali komurkoli drugemu, trdi Mitchellova. V nadaljevanju naj bi nato McGregor stopil do nje, "potisnil svoj jezik v žrtvina usta in jo agresivno poljubil." Glede na zapisano je ženska Irca s sebe spravila šele, ko mu je rekla, da mora urinirati, a naj bi jo zatem Mcgregor prisilil še v oralni spolni odnos, piše TMZ

Profimedia

Uspelo ji je pobegniti

Obtožbe se od tu le še stopnjujejo, Irec naj bi jo obrnil in jo pritisnil ob steno, da bi jo posilil, a se ji je po besedah odvetnice uspelo ubraniti tako, da ga je večkrat udarila s komolcem, kar ji je dalo možnost za pobeg. Pri tem pa naj bi tako hitela, da je pozabila torbico. Mitchellova trdi, da jo je dobila nazaj šele, ko je morala zanjo prositi McGregorjevega varnostnika.

Žrtev je naslednjega dne odšla na policijo in vse skupaj prijavila organom pregona, ki pa so ji svetovali, naj najame odvetnika. Mitchellova je ob tem dejala, da njena stranka tega ne namerava razčiščevati na sodišču, ampak se želi z ligo NBA, klubom Miami Heat in Conorjem McGregorjem dogovoriti o izvensodni poravnavi.

Profimedia

Odzivi na obtožbe

McGregorjevi predstavniki so medtem v izjavi za javnost dejali, da gre za lažne obtožbe. "Gospod McGregor se ne bo ustrašil," so dejali po poročanju TMZ.

S skoraj indentičnimi izjavami so se že odzvali v UFC, NBA, kjer so dejali, da so z obtožbami seznanjeni, a jih zaenkrat ne želijo komentirati