J. B. | 12. 5. 2023, 13:12

(FOTO) Spoznajte najbolj seksi odbojkarico na svetu: skoraj milijon sledilcev redno navdušuje z vročimi fotografijami

Instagram/Kayla Simmons/fotomontaža

Nekoč je bila prepričana, da se bo preživljala s športom. Danes je spletna vplivnica, ki ji sledi za pol Slovenije ljudi!

V mlajših letih si je želela, da bi imela manjše oprsje. "Vse bi bilo lažje," je pred časom potarnala in priznala, da jo je njeno "bogastvo" še kako oviralo pri udejstvovanju v športu, ki ga je oboževala vse od majhnih nog dalje. Danes Kayla Simmons ni slavna zaradi odbojke, zato pa s pridom izkorišča svoje bujno oprsje. In prav nič se ga ne sramuje. Ponosno ga razkazuje na družbenih omrežjih; na Instagramu je prava zvezdnica. Vplivnica z veliko začetnico.

Instagram/Kayla Simmons

Američanki sledi skoraj milijon ljudi, ki imajo kaj videti. Simmonsova jih redno zalaga s fotografijami, praviloma tako vročimi, da bi bile težko bolj.

Instagram/Kayla Simmons

Prav zato so ji tabloidni mediji na tujem že nadeli zanimiv vzdevek: najbolj seksi odbojkarica na svetu. Toda s tem športom se dejansko ne ukvarja več, čeprav je v šolskih letih veljala za sila nadarjeno. 

Instagram/Kayla Simmons

"To, da sem se v šolskih časih ukvarjala s športom, je bila odlična izkušnja, ki mi je dala tudi številne dragocene lekcije," je pred časom priznala Simmonsova in razkrila, da jo šlo njeno bujno oprsje v nos tudi zaposlenim v šoli, ki jo je obiskovala: "Rekli so mi celo, da so fotografije, ki sem jih objavila, neprimerne. V nekem trenutku so me celo prosili, naj izbrišem svoj profil na Instagramu." Ni jih poslušala in danes so družbena omrežja njen vir zaslužka ...

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol