R. K. | 12. 5. 2023, 10:40

Srce parajoče: svetovno znana športnica umrla le malo po objavi ganljivega zapisa na Instagramu

Instagram/anapaula8borgo

Ob zadnjih besedah zvezdnice se njenim oboževalcem trga srce.

Svet športa je pretresla novica, da je v 30. letu starosti po kratki in hudi bolezni preminila nekdanja odbojkarica in članica brazilske reprezentance Paula Borgo. Od odbojkarskega parketa se je Borgojeva poslovila lanskega septembra, ko so ji diagnosticirali hudo bolezen. Le dva dni pred smrtjo je na Instagramu objavila čustveno sporočilo, v katerem je razkrila, da z možem praznujeta obletnico poroke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Paula Borgo (@anapaula8borgo)

"Najin peti dan je minil in bila sem preslabotna, da bi sploh govorila. Peti dan sva preživela v bolnišnici. Skrbel si zame in mi povedal, kako zelo me ljubiš. Slišala sem toliko zgodb o možeh, ki so svoje žene zapustili, ko so zbolele. Carlos je bil popolnoma drugačen, pokazal mi je, kako zelo me ima rad, pokazal mi je, da je človek, ki mi ga je Bog poslal," je športnica dejala v pretresljivem zapisu. 

Ganljive zadnje besede

"Ljubi, toliko dobrih stvari imam za povedati o tebi, toliko besedil za napisati o tvojem značaju, toliko lepih fraz za povedati o človeku, kakršen si, ampak ne bom dolgovezila. Želim si le, da bi vsakdo imel privilegij imeti Carlosa v svojem življenju, sina, kot je Carlos, moža, brata. In Carlos bi bil zagotovo tudi odličen oče," je zapisala. "Ljubim te, ljubezen moja. S tabo do konca!" je zaključila v svoji zadnji objavi.

Le dva dni pozneje je odjeknila novica, da je Borgojeva za vedno zaspala. Od nje so se z ganljivimi besedami poslovili tudi pri Svetovni odbojkarski zvezi. "Počivaj v miru, Paula Borgo. Sožalje družini, prijateljem in oboževalcem. Na ta svet si prinesla veliko veselja in za vedno si te bomo zapomnili. Tvoje pogumno srce nam bo za vedno ostalo v spominu, počivaj v miru," so zapisali.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol